Η φωτογραφία του Γκουαρδιόλα με τα τέσσερα δάχτυλα που εξόργισε τους οπαδούς της Ρεάλ

Η φωτογραφία του Γκουαρδιόλα με τα τέσσερα δάχτυλα που εξόργισε τους οπαδούς της Ρεάλ

Λίγη ώρα μετά την νίκη-πρόκριση της Σίτι επί της Ρεάλ με 4-0 ο Καταλανός τεχνικός και μέλη του τεχνικού τιμ τρόλαραν τους μερένγκες με μια φωτογραφία με τα... τέσσερα δάκτυλα

Pep_4
Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται για δεύτερη φορά στην ιστορία της σε τελικό Champions League και το έκανε με επιβλητικό τρόπο καθώς στον δεύτερο ημιτελικό διέλυσε με 4-0 τη Ρεάλ Μαδρίτης (1-1 το πρώτο ματς) και την γκρέμισε από το θρόνο της.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csouua1edx15)


Στο Etihad το βράδυ της Τετάρτης το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από πανηγυρικό, ωστόσο ο Μανουέλ Εστιάρτε, εκ των πιο στενών συνεργατών του Γκουαρδιόλα φρόντισε να εκθέσει τον Καταλανό τεχνικό και να προκαλέσει την οργή των οπαδών της Ρεάλ.

Κλείσιμο
Αρκετή ώρα μετά το τέλος του αγώνα ο Γκουαρδιόλα μαζί με τον αδερφό του, μέλη του τεχνικού τιμ, τον πρόεδρο της ομάδας Χαλντόν Αλ Μουμπάρακ καθώς και τον πρώην πρόεδρο της Αργεντινής Κάρλο Μάκρι βρέθηκαν στο γραφείο του και έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία όπου σχεδόν όλοι είχαν υψωμένα τα τέσσερα δάχτυλα του χεριού τους, παραπέμποντας στο σκορ του αγώνα με την Ρεάλ.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-csov84ve1vox)


Κι αυτή τη φωτογραφία πόσταρε στα social media ο Εστουάρτε, για να την αποσύρει λίγο αργότερα. Ωστόσο είχε προλάβει να εξοργίσει τους οπαδούς της Ρεάλ οι οποίοι δεν την άφησαν ασχολίαστη.

«Αν βάλουν το ένα πριν το τέσσερα), θα μπορέσουν να καταλάβουν το μεγαλείο της Μαδρίτης, 14 Champions League... Το hangover της νίκης με 4-0 περνάει αύριο, αλλά το να πετύχεις 14 Champions League δεν θα το δουν τα μάτια σου», έγραψε οπαδός της Ρεάλ, ενώ ένας άλλος σχολίασε:

«Αυτό είναι το μεγαλείο αυτής της ομάδας. Έχουμε νικήσει τον Χοσέ (Πεπ Γκουαρδιόλα) σε αρκετές περιπτώσεις, πέρυσι του δείξαμε ποιος είναι επικεφαλής στην Ευρώπη και ούτε μια χειρονομία από τον σύλλογο. Αυτή είναι η διαφορά».

Ένας τελευταίος εξαγριωμένος οπαδός υποστήριξε ότι ο πανηγυρισμός δεν προκάλεσε έκπληξη: «Τι περιμένατε; Είναι ένας ακόμη cule (οπαδός της Μπαρτσελόνα). Αυτό είναι το πόσο μπάσταρδοι και μέτριοι είναι. Κερδίσαμε την Μπάρτσα με 4-0 (αποκλείοντάς την από το κύπελλο) στην έδρα της και η Ρεάλ δεν έκανε τίποτα. Αυτή είναι η διαφορά ανάμεσα σε ένα σοβαρό και καλό σύλλογο».

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές 2023: Μετά τον σάλο, ο Κατρούγκαλος αποσύρεται από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

Εκλογές 2023: Δημήτρης Νατσιός, ο θεολόγος που έβαλε τη «Νίκη» στον εκλογικό χάρτη

ΗΠΑ: Βυθίζεται η Νέα Υόρκη από το βάρος των τεράστιων κτιρίων

-------------

Εκλογές 2023

Που ψηφίζω: Μάθετε που ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης