Τσίρο Ιμόμπιλε: Τροχαίο για τον αρχηγό της Λάτσιο - Τράκαρε με τραμ (βίντεο)
Σύμφωνα με τον Ιμόμπιλε το τροχαίο προκάλεσε ο μηχανοδηγός του τραμ
Περιπετειώδες ήταν το πρωινό της Κυριακής (16/4) για τον αρχηγό της Λάτσιο, Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος τράκαρε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε με τραμ στη Ρώμη.
Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης το τροχαίο με το αυτοκίνητο του Ιμόμπιλε και συρμό του τραμ της Atac σημειώθηκε κοντά στην πλατεία Τσίνκουε Τζιορνάτε περίπου στις 8:30 το πρωί, ώρα Ιταλίας.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας