Τσίρο Ιμόμπιλε: Τροχαίο για τον αρχηγό της Λάτσιο - Τράκαρε με τραμ (βίντεο)
Σύμφωνα με τον Ιμόμπιλε το τροχαίο προκάλεσε ο μηχανοδηγός του τραμ
Περιπετειώδες ήταν το πρωινό της Κυριακής (16/4) για τον αρχηγό της Λάτσιο, Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος τράκαρε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε με τραμ στη Ρώμη.
Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης το τροχαίο με το αυτοκίνητο του Ιμόμπιλε και συρμό του τραμ της Atac σημειώθηκε κοντά στην πλατεία Τσίνκουε Τζιορνάτε περίπου στις 8:30 το πρωί, ώρα Ιταλίας.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.