Βαν Νταμ εναντίον Σίγκαλ: Η «μάχη του αιώνα» που ξεκίνησε στο σπίτι του Σταλόνε, αλλά δεν έγινε ποτέ

Βαν Νταμ εναντίον Σίγκαλ: Η «μάχη του αιώνα» που ξεκίνησε στο σπίτι του Σταλόνε, αλλά δεν έγινε ποτέ

«Ήμουν λίγο τσαντισμένος και είπα στον Στίβεν να πάμε έξω» δήλωσε ο ηθοποιός 

van_damme_seagal_arthro
Ο Στίβεν Σίγκαλ και ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ είναι χωρίς αμφιβολία δύο από τους καλύτερους ήρωες δράσης της «χρυσής» εποχής του κινηματογράφου πολεμικών τεχνών στο Χόλιγουντ. Τη δεκαετία του '90, ήταν και οι δύο στο απόγειο της καριέρας τους, πρωταγωνιστώντας σε ταινίες πολεμικής δράσης. Και οι δύο ηθοποιοί είχαν άκρως ανταγωνιστικές προσωπικότητες και ήταν τελικά επόμενο να συγκρουστούν.

Όλα ξεκίνησαν στην εκπομπή του Αρσένιο Χολ, όταν ο παρουσιαστής ρώτησε τον Στίβεν Σίγκαλ τι πίστευε για το ανερχόμενο αστέρι του Βελγίου, και εκείνος απάντησε ότι είχε υποσχεθεί στα αφεντικά του ότι θα είναι καλός.
steven_seagal

Ωστόσο, είπε τελικά: «Νομίζω ότι είναι θέμα πρσωπικής άποψης ότι οπουδήποτε ήταν πρωταθλητής. Δεν γίνομαι κακός ή κάτι τέτοιο, εύχομαι στον τύπο τα καλύτερα. Αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που λένε ότι αυτό δεν είναι αλήθεια».

Τα σχόλια του Στίβεν Σίγκαλ προφανώς τροφοδότησαν μια μακροχρόνια διαμάχη μεταξύ των δύο ηρώων πολεμικών τεχνών.

Κλείσιμο
Ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ έμαθε τα σχόλια του Σίγκαλ και αυτό τον αναστάτωσε πάρα πολύ. Τα πράγματα τελικά οξύνθηκαν σε ένα πάρτι του Σιλβέστερ Σταλόνε στο σπίτι του στο Μαϊάμι το '91.

Καθώς το πάρτι βρισκόταν σε εξέλιξη, ο Βαν Νταμ και ο Σίγκαλ αλληλοκοίταχτηκαν και ο αστέρας της δράσης από τις Βρυξέλλες είπε στον Σίγκαλ να τον συναντήσει έξω, ώστε ο Σίγκαλ να βάλει τα «λεφτά του στο στόμα του». Ωστόσο, ο Στίβεν Σίγκαλ δεν ενεπλάκη.
van_damme


Ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ είπε τι συνέβη χρόνια αργότερα

Χρόνια αργότερα, ο Βαν Νταμ ρωτήθηκε για τον καβγά και μίλησε για την τελευταία του συνάντηση με τον σταρ του «Above the Law»: «Λοιπόν, είναι καλός τύπος, αλλά είναι πολύ σφιγμένος. Τον είδα στο Planet Hollywood και του είπα: "Έι, Στίβεν, μιλάς άσχημα για μένα στην τηλεόραση. Γιατί;"».

«Του είπα, "Έλα τώρα, κοίτα, είμαι καλό παιδί. Είμαι κακός άνθρωπος;" και του έσφιξα το χέρι και χαλάρωσε». «Έι, δεν πειράζει αν θέλει να πει πράγματα για εμένα. Δεν είναι δικό μου πρόβλημα», συνέχισε ο Βέλγος ηθοποιός.

Εν τω μεταξύ, ο Σταλόνε περιέγραψε τα γεγονότα στην έπαυλή του στο Μαϊάμι στο περιοδικό FHM, υποστηρίζοντας: «Σε ένα πάρτι στο σπίτι μου στο Μαϊάμι το 1997, ο Βαν Νταμ είχε κουραστεί από τον Σίγκαλ να ισχυρίζεται ότι μπορούσε να τον πλακώσει στο ξύλο, οπότε πρότεινε στον Σίγκαλ να πάνε στην πίσω αυλή μου».
sylvester_stallone

Ο Σταλόνε διευκρίνισε: «Ο Σίγκαλ δικαιολογήθηκε και έφυγε. Αλλά ο Βαν Νταμ, ο οποίος ήταν έξαλλος, τον εντόπισε σε ένα νυχτερινό κέντρο και του πρότεινε ξανά να βγουν έξω». Και πρόσθεσε: «Ο Βαν Νταμ ήταν πολύ δυνατός. Ο Σίγκαλ δεν ήθελε τίποτα απ' όλα αυτά».

Το 2010, ο Βαν Νταμ μίλησε για το τι συνέβη με περισσότερες λεπτομέρειες: «Δεν έγινε καυγάς, απλώς λίγο σπρώξιμο. Επειδή ήταν ένα όμορφο σπίτι. Είχε όμορφα έπιπλα. Ήμουν λίγο τσαντισμένος και είπα στον Στίβεν να πάμε έξω». «Περίμενα δύο ώρες αλλά δεν ήρθε ποτέ. Ο Στίβεν ήταν πολύ ασεβής εκείνο το βράδυ», συμπλήρωσε ο ηθοποιός δράσης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: SHUTTERSTOCK



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης