Ρεάλ Μαδρίτης: Κατέθεσε μήνυση ο Μπαένα εναντίον του Βαλβέρδε

Ρεάλ Μαδρίτης: Κατέθεσε μήνυση ο Μπαένα εναντίον του Βαλβέρδε

Ο Βαλβέρδε παραδέχθηκε ότι γρονθοκόπησε τον άσο της Βιγιαρεάλ, αλλά επιμένει ότι προσέβαλε τον γιό του - Ο Μπαένα αρνείται τις κατηγορίες

Valverde
Το δρόμο της δικαιοσύνης έχει πάρει το απίστευτο περιστατικό που συνέβη το βράδυ του Σαββάτου μετά το τέλος του αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης-Βιγιαρεάλ, όπου το κίτρινο υποβρύχιο πήρε τη νίκη με 3-2, αλλά αυτή επισκιάστηκε από την επίθεση του Φεντερίκο Βαλβέρδε (Ρεάλ) στον Άλεξ Μπαένα (Βιγιαρεάλ) στο πάρκινγκ του Μπερναμπέου.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο Βαλβέρδε τόσο στον αγώνα Κυπέλλου που είχε γίνει πριν από λίγες εβδομάδες, άκουσε τον Μπαένα να του λέει «...κλάψε τώρα που ο γιος σου δεν πρόκειται να γεννηθεί» με σύντροφο του Ουρουγουανού άσου Μίνα Μπονίνο να αντιμετωπίζει εκείνη την περίοδο σοβαρά προβλήματα στην εγκυμοσύνη της (τα οποία εν τέλει ξεπέρασε).

Ο Μπαένα φέρεται να επανέλαβε κάτι ανάλογο στα πρώτα λεπτά του αγώνα το βράδυ του Σαββάτου κι έτσι έγινε ότι έγινε στο τέλος του αγώνα.

«Να τον χτύπησε, αλλά όπως του είπε ποτέ δεν τα βάζεις με την οικογένεια μου», ήταν η εξήγηση που δόθηκε από το περιβάλλον του Βαλβέρδε, με τον Μπαένα πάντως να αρνείται κατηγορηματικά ότι προσέβαλε το αγεννητο παιδί του αντιπάλου του και να καταθέτει μήνυση εναντίον του στην αστυνομία.

Κλείσιμο
«Η Βιγιαρεάλ απορρίπτει οποιαδήποτε πράξη βίας και πιστεύει ακράδαντα στην εκδοχή των γεγονότων όπως είπε ο παίκτης και θα τον στηρίξει σε όλη τη διαδικασία», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Βιγιαρεάλ η οποία από την πλευρά της δεν θα κάνει κάποια ξεχωριστή κίνηση αλλά θα στηρίξει τον αθλητή της...

Ο Βαλβέρδε από την πλευρά του θα περιμένει την κλήση του από την αστυνομία για να καταθέσει για τα όσα έγιναν στο πάρκινγκ του γηπέδου, αλλά αυτό θα συμβεί μετά τον αγώνα με την Τσέλσι για τους 8 του Champions League.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης από τον Εύοσμο: Στη Βουλή θα αναλάβουν όλοι την ευθύνη τους για την Χρυσή Αυγή

H Ελευθερία Ελευθερίου έκανε unfollow τον Μάριο Πρίαμο μετά την αποχώρηση από το «Survivor All Star»

Έγινε ευθανασία στο λευκό τιγράκι που βρέθηκε στα σκουπίδια - Το «αντίο» του Αττικού Πάρκου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης