Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Εκτός αποστολής Χάμες και Εμβιλά

Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Εκτός αποστολής Χάμες και Εμβιλά

Ο Μίτσελ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Χάμες,Εμβιλά, Σισέ αλλά και τον τιμωρημένο Παπασταθόπουλο για το παιχνίδι της Τετάρτης (20:00) με την ΑΕΚ

5793258
Εκτός αποστολής του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Τετάρτης (20:00) με την ΑΕΚ για το Κύπελλο έμειναν οι Χάμες και Εμβιλά.

Ο Κολομβιανός και ο Γάλλος είναι τραυματίες και δεν θα παίξουν στον 2ο ημιτελικό του Κυπέλλου (ρεβάνς του 3-0) στο Καραϊσκάκη. Εκτός έμεινε και ο Σισέ αλλά και ο τιμωρημένος (κόκκινη με ΠΑΟ) Παπασταθόπουλος.



Η ενημέρωση του Ολυμπιακού
Κλείσιμο
Η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Οι επιλογές του κ. Μίτσελ για το παιχνίδι του Ολυμπιακού εναντίον της ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Το βράδυ της Τετάρτης (1/3, 20:00) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο «Γ. Καραϊσκάκης» την ΑΕΚ, στον δεύτερο αγώνα των δύο ομάδων για τους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet (Cosmote TV επίσημος τηλεοπτικός συνεργάτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ).

Η προετοιμασία των πρωταθλητών ολοκληρώθηκε την Τρίτη (28/2) με προπόνηση που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Μετά το τέλος του προγράμματος, ο κ. Μίτσελ έκανε γνωστή την αποστολή, η οποία απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Χρυσόπουλος, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Ινμπόμ Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Ροντινέι, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Ειδήσεις σήμερα:

Τέλη κυκλοφορίας, ΕΝΦΙΑ και φόρος εισοδήματος: Σήμερα η τελευταία ημέρα πληρωμής

Σφοδρές αντιδράσεις του δικαστικού κόσμου για την προκήρυξη Πολάκη

Qatargate: Σήμερα εξετάζεται η έφεση της Εύας Καϊλή - Αποφυλάκιση ή συνέχιση της κράτησης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης