Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Πανελλήνιο ρεκόρ και καλύτερη επίδοση στον κόσμο στα 3000μ βάδην

Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Πανελλήνιο ρεκόρ και καλύτερη επίδοση στον κόσμο στα 3000μ βάδην

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ στα 3.000μ. βάδην με 12.18.26 στο πρωτάθλημα του ΣΕΦ 

5810750
Φοβερή και τρομερή Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. 

Η 39χρονη πρωταθλήτρια Ευρώπης πέτυχε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 3000μ βάδην στην 1η ημέρα του πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου που διεξάγεται στο ΣΕΦ. 



Με χρόνο 12.18.26 η Αντιγόνη κατέρριψε το δικό της ρεκόρ που ήταν 12.21.43 από το 2022. 

Παράλληλα αυτή είναι η καλύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο στο αγώνισμα. Έως σήμερα την καλύτερη επίδοση είχε η Πολίν Στει με 12.26.45.

Κλείσιμο
Η έμπειρη αθλήτρια αποφάσισε χθες το βράδυ να μπει στη διοργάνωση και να δοκιμάσει την κατάσταση της. Από τα πρώτα μέτρα της κούρσα επέλεξε να δώσει γρήγορο ρυθμό στην κούρσα, τον οποίο ανέβασε σταδιακά.

5810789_2


“Είμαι άυπνη, είμαι αρκετά κουρασμένη παρόλα αυτά πήρα την απόφαση να αγωνιστώ. Και το έκανα όχι τόσο για να κυνηγήσω την επίδοση ή το ρεκόρ, αλλά γιατί ήθελε να στηρίξω τη διοργάνωση. Πρέπει να δίνουμε το παρών σε αυτές τις διοργανώσεις, προκειμένου να φέρουμε κοντά στο στίβο τα παιδιά“, είπε αρχικά η Ντρισμπιώτη και συμπλήρωσε : “Χαίρομαι που μπορώ και βελτιώνομαι διαρκώς ακόμη και στην ηλικία μου. Χαίρομαι που αγωνίστηκα και πάλι με τα κορίτσια (σ.σ. Παπαδοπούλου και Φιλτισάκου). Θα κάνω τον επόμενο αγώνα μου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 20χλμ. βάδην κι έπειτα θα συνεχίσω στο Βαλκανικό“.

Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε και η Χριστίνα Παπαδοπούλου (ΠΓΣ) που ήταν δεύτερη με 12.35.51 και πανηγύρισε την παρουσία της, καθώς προερχόταν από πολύμηνο τραυματισμό. “Εχω δύο εβδομάδες που ξεκίνησα την προπόνηση μετά τον τραυματισμό. Είμαι πολύ χαρούμενη που σημείωσε σήμερα αυτή την επίδοση , καθώς ακόμη δεν είμαι στην κατάσταση που θα ήθελα. Θα κάνω τον επόμενο αγώνα μου στο Πανελλήνιο 20χλμ. βάδην στο Άστρος Κυνουρίας“. Η τριάδα των νικητριών έκλεισε με την Κυριακή Φιλτισάκου (Ανατολή Νέας Ιωνίας) που πέτυχε 12.49.84.

Πριν από λίγες ημέρες στη Μελβούρνη η Ντρισμπιώτη έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στα 20χλμ βάδην και έπιασε το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες! 

Ειδήσεις σήμερα:

«Παρών» από βασίλισσα Σοφία και Άδωνι στο μνημόσυνο για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο

Ανάλυση Bloomberg: Ο Πούτιν θα ευχόταν να είχε διαβάσει Ηρόδοτο πριν εισβάλει στην Ουκρανία

Σεισμός Τουρκία: Έτρωγαν έντομα και χώμα οι 3 που βγήκαν ζωντανοί από τα ερείπια μετά από 296 ώρες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης