Σιώπης: «Οι Έλληνες πάντα θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τους Τούρκους»

Σιώπης: «Οι Έλληνες πάντα θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τους Τούρκους»

Κάλεσμα στους φίλους της Τράμπζονσπορ να αγοράσουν εισιτήρια για τον αγώνα απέναντι στη Βασιλεία, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν στους πληγέντες του σεισμού έκανε ο Μανώλης Σιώπης

5425582
Το τουρκικό ποδόσφαιρο ακόμη δεν έχει βρει τα πατήματά του μετά τον καταστροφικό σεισμό που «χτύπησε» τη χώρα, όμως οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις καλούν τις ομάδες της Τουρκίας.

Ανάμεσα σε αυτές και η Τράμπζονσπορ των Σιώπη και Μπακασέτα, η οποία αντιμετωπίζει τη Βασιλεία για το Europa League (16/02). Όπως προανήγγειλε ο Έλληνας μεσοεπιθετικός, τα έσοδα των εισιτηρίων θα διατεθούν στους σεισμόπληκτους και ο Σιώπης με τη σειρά του κάλεσε τον κόσμο να συμμετάσχει στην προσπάθεια αυτή.

«Λυπάμαι πολύ για τον σεισμό. Δεν υπάρχουν πολλά να πεις για το παιχνίδι, θα παίξουμε ως Τουρκία. Η Τουρκία θα δείξει ότι είναι μια γροθιά. Ζητώ από τους οπαδούς μας να αγοράσουν εισιτήρια, να είναι μαζί μας. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους σεισμόπληκτους. Εύχομαι να είναι δυνατές οι οικογένειες που χτύπησε ο σεισμός», ανέφερε σε δηλώσεις ο Έλληνας αμυντικός μέσος, ο οποίος στη συνέχεια στάθηκε στη βοήθεια που εστάλη από την Ελλάδα στη γείτονα χώρα.

«Είμαστε όλοι άνθρωποι, είμαστε όλοι ίσοι. Μπορεί να είμαστε δύο διαφορετικές χώρες, αλλά πιστεύω πως μοιάζουμε. Οι κουλτούρες μας είναι παρόμοιες. Οι Έλληνες πάντα θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν τους Τούρκους. Συγκινήθηκα πολύ από αυτές τις εικόνες», δήλωσε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στην αποστολή του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην Τουρκία.

Κλείσιμο
Πηγή: www.gazzetta.gr 



Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός ελέγχου στο δικαστήριο 25χρονη που αποκεφάλισε τον εραστή της και ασέλγησε στη σορό

Ο σεισμός της Τουρκίας άγγιξε το 12 σε ένταση - Γιατί δεν θα έχουμε τέτοια καταστροφή στην Ελλάδα

Αυξάνει συνεχώς ο τραγικός απολογισμός σε Τουρκία και Συρία - Στους 41.000 οι νεκροί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης