Στέφανος Τσιτσιπάς: Στις 5:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής ο ημιτελικός στο Australian Open
Πρώτος χρονικά θα είναι ο ημιτελικός του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Κάρεν Κατσάνοφ στην Rod Laver Arena
Στις 05:30 τα ξημερώματα της Παρασκευής (ώρα Ελλάδος) ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα διεκδικήσει την πρώτη του παρουσία στον τελικό του Australian Open.
Για τέταρτη φορά θα παίξει στην καριέρα του σε ημιτελικό στην Μελβούρνη και αυτή τη φορά ελπίζει να μην του σταθεί εμπόδιο ο Κάρεν Κατσάνοφ.
Είναι η τρίτη συνεχόμενη παρουσία του Τσιτσιπά σε ημιτελικό και η τρίτη που θα παίξει με αντίπαλο Ρώσο τενίστα (τις προηγούμενες δύο ήταν ο Μεντβέντεφ).
Παράλληλα, αυτή θα είναι η έκτη συνάντηση μεταξύ του Ελληνα τενίστα και του Κατσάνοφ, ο οποίος βρίσκεται στο No20 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά από την Δευτέρα θα βρίσκεται τουλάχιστον στο Νο13.
Ωστόσο ο Ρώσος είναι σε εξαιρετική φόρμα και παίζει για δεύτερο συνεχόμενο σλαμ σε ημιτελικό, μετά το US Open.
Οσον αφορά τον άλλο ημιτελικό μεταξύ του Νόβακ Τζόκοβιτς και του Τόμι Πολ, θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 το πρωί. Θα είναι η πρώτη τους συνάντηση στο tour, με τον Πολ να παίζει για πρώτη φορά σε ημιτελικό σε Grand Slam, ενώ για τον Τζόκοβιτς θα είναι ο 44ος ημιτελικός.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.