Νάπολι - Γιουβέντους: Ο Αλέγκρι έτρεξε προς τ' αποδυτήρια και ο Σπαλέτι τον κυνηγούσε για να δώσουν τα χέρια - Δείτε βίντεο
Μετά το τέλος του Νάπολι-Γιουβέντους (5-1), ο Λουτσιάνο Σπαλέτι κυνήγησε τον Μάσιμο Αλέγκρι για να ανταλλάξουν μια χειραψία, καθώς ο τελευταίος πήγαινε βιαστικά στα αποδυτήρια
Το ντέρμπι της Νάπολι με τη Γιουβέντους ήταν μια επίδειξη δύναμη των «Παρτενοπέι» που επικράτησαν με το εμφατικό 5-1 και παρέμειναν το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Η μάχη των πάγκων ανάμεσα στους Λουτσιάνο Σπαλέτι και Μαξ Αλέγκρι είχε έναν τεράστιο νικητή, τον 63 κόουτς των Ναπολιτάνων.
Πριν το παιχνίδι οι δυο τους αντάλλαξαν μια εγκάρδια χειραψία και χαμόγελα, αλλά στο τέλος του ματς, ο Σπαλέτι έπρεπε να ακολουθήσει τον συνάδελφό του που κατευθυνόταν βιαστικά στα αποδυτήρια προκειμένου να δώσουν τα χέρια. Η κάμερα της μετάδοσης «έπιασε» το εν λόγω σκηνικό με τον Αλέγκρι να επιστρέφει γρήγορα προς τη φισούνα και τον ομόλογό του να τον ακολουθήσει επίμονα.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.