Μαρία Σάκκαρη: Συμμετείχε σε φιλανθρωπικό αγώνα για την Ουκρανία μαζί με Ναδάλ

Μαρία Σάκκαρη: Συμμετείχε σε φιλανθρωπικό αγώνα για την Ουκρανία μαζί με Ναδάλ

Φιλανθρωπικός αγώνας για βοήθεια στην εμπόλεμη Ουκρανία διοργανώθηκε στη Μελβούρνη,  με την κορυφαία Ελληνίδα παίκτρια να συμμετέχει στο πλευρό του Ισπανού τενίστα

Sakkari2
Η Μαρία Σάκκαρη, που βρίσκεται στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει δείξει πολλές φορές την ευαισθησία της σε κοινωνικά ζητήματα και τώρα αποφάσισε να το κάνει ακόμη μία φορά συμμετέχοντας στον φιλανθρωπικό αγώνα του AO 2023, «Tennis Plays For Peace».

O συγκεκριμένος αγώνας, που διεξήχθη στη Μελβούρνη, είχε σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα τα οποία θα δωθούν στη UNICEF Αυστραλίας και από εκεί στην Ουκρανία, ως την ελάχιστη βοήθεια προς τους πληγέντες από την κοινότητα του τένις.

Στον αγώνα, πέρα από τη Σάκκαρη, συμμετείχαν μεταξύ άλλων και οι Ράφα Ναδάλ, Άλεξ Ζβέρεφ, Κόκο Γκοφ, Φρανσίς Τιαφό και η Ουκρανή Μάρτα Κόστσιουκ ενώ guest εμφάνιση, μεγάλης σημασίας, έκανε ο 98χρονος Ουκρανός πρώην τενίστας Λεονίντ Στανισλάφσκι. Πάντως η Σάκκαρη βρήκε και την ευκαιρία για μια σέλφι με τον Ράφα Ναδάλ και την Κόστσιουκ. 

Κλείσιμο


Αξίζει, βέβαια, να αναφέρουμε πως δεν άργησαν να έρθουν και τα αρνητικά σχόλια για το συγκεκριμένο event αφού δεν ήταν λίγοι εκείνοι που δήλωσαν πως πρόκειται για μία κίνηση μάρκετινγκ αφού το τένις είναι ένα από τα ελάχιστα αθλήματα στα οποία οι Ρώσοι συμμετέχουν ακόμη κανονικά, όπως θα γίνει και στο Αυστραλιανό όπεν με ορισμένους Ρώσους μάλιστα να πρωταγωνιστούν στα ταμπλό (πχ. Ντανιίλ Μεντβέντεφ Νο8).

Πηγή:www.gazzetta.gr




Ειδήσεις σήμερα:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα πετύχουμε την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα - Δεν το περιμένω άμεσα

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Ο γάμος με την Άννα-Μαρία και ο θάνατος του βασιλιά Παύλου που τον σημάδεψαν

Ληστεία στο Παλαιό Φάληρο: Ο μικρός γιος ήταν αυτός που απελευθέρωσε όλη την οικογένεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης