Super League: Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ, μεγάλο ματς στη Λιβαδειά

Super League: Έξοδος στη Λαμία για τον ΠΑΟΚ, μεγάλο ματς στη Λιβαδειά

Ανοίγει η αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Super League με δύο αναμετρήσεις το Σάββατο. Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα και η Λαμία φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ

s2-paok
Το πρώτο ματς της ημέρας διεξάγεται στη Λιβαδειά (17:30/NovaSports Prime) και αποτελεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην ουρά, με τον Λεβαδειακό μετά την ήττα του από τον Παναθηναϊκό να φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ.

Για τον Λεβαδειακό ο νεοαποκτηθείς Νταμπό βρίσκεται στην αποστολή, ενώ εκτός έμειναν οι Βινίσιους, Λιάγκας, Μπελμπόντε, Σακό, Ντουκαρά, Ντεντάκης και Πέτρε. Στην αποστολή που επέλεξε ο κόουτς Βέλιτς βρίσκονται οι: Μάρκοβιτς, Στογιάνοβιτς, Μεχία, Μπαχανάκ, Τορό, Χάμοντ, Λούα Λούα, Μουτίνιο, Σκβάρκα, Βήχος, Βρακάς, Γιαννιώτας, Δούμτσιος, Κωνσταντινίδης, Νίκας, Παναγιώτου, Συμελίδης, Τζημόπουλος, Τσάπρας, Τσιριγώτης και Νταμπό.

Ο Τζίμας έμεινε εκτός για τον ΠΑΣ Γιάννινα, όμως στον «Αγιαξ της Ηπείρου» υπολογίζουν και πάλι στους Κιάκο και Λώλη. Νοκ άουτ παραμένουν οι Ροσέρο, Μπιλμπάο, Λέο, Κόντε, ενώ για λόγους τακτικής έμειναν εκτός οι Ποζνάνσκι, Τσίρης, Μπαγκαλιάνης, Κύρκος, Μουστάκας, Βρακάς, Αθανασίου. Η αποστολή του ΠΑΣ είναι η εξής: Τσιντώτας, Σούλης, Σόρια, Παντελάκης, Πήλιος, Εραμούσπε, Μπακαδήμας, Λώλης Ν., Καραχάλιος, Τσάβος, Ριένστρα, Κιάκος, Τζίνο, Λιάσος, Μορέιρα, Λώλης Αλ., Σταματελόπουλος, Νίνης, Παμλίδης, Φοφανά, Μπάλαν.

Στις 19:30 η Λαμία φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ (19:30/CosmoteSport 1) με την ομάδα της Φθιώτιδας να «καίγεται» για βαθμούς στην προτελευταία θέση, τη στιγμή που ο «Δικέφαλος του Βορρά» πλησίασε στους τρεις βαθμούς τη δεύτερη ΑΕΚ μετά τη νίκη στο ντέρμπι επί του Άρη.

Στη Λαμία ο Σάββας Παντελίδης δεν μπορεί να υπολογίζει για διάφορους λόγους στους Σλίβκα, Μανούσο, Καραμάνο και Ασκόφσκι. Στην αποστολή της Λαμίας βρίσκονται οι Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Τζανδάρης, Γκοράνοφ, Κορνέζος, Νούνιες, Σιμόν, Μπεχαράνο, Τσιλούλης, Βασιλακάκης, Βασιλαντωνόπουλος, Γιακουμάκης, Ντε Βινσέντι, Βέργος, Μαρτίνεθ, Μποάκι, Ρόμανιτς.

Στον ΠΑΟΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Βιεϊρίνια να μένει εκτός, όπως και τους Τσαούση, Καντουρί και Κούρτιτς. Αντίθετα επανέρχεται ο Κουαλιάτα. Η αποστολή είναι η εξής: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Σάστρε, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες , Ντάντας, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Μπίσεσβαρ, Κουάλιατα, Κωνσταντέλιας , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Νάρεϊ , Ολιβέιρα , Μπράντον.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης