Έκλεισε συμφωνία για την κεντρική χορηγία της Super League 1
Με ενέργειες του Βαγγέλη Μαρινάκη επετεύχθη συμφωνία με στοιχηματική εταιρεία για τα επόμενα 2,5 χρόνια η οποία θα αποφέρει 9,5 εκατ. ευρώ
Εγκρίθηκε ομόφωνα σήμερα από το Δ.Σ. η πρόταση Κεντρικής Χορηγίας του Πρωταθλήματος της Super Leagueαπό τη STOIXIMAN.
Εδώ και καιρό ο πρόεδρος της Λίγκας και της ΠΑΕ Ολυμπιακός,Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε ξεκινήσει ενέργειες για την οικονομική ενίσχυση της Super League 1 και η συμφωνία που επετεύχθη είναι τεράστιας σημασίας για το μέλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες και για την προκαταβολή που θα δοθεί στις ομάδες.
Σύμφωνα με πληροφορίες η συμφωνία έχει διάρκεια 2,5 ετών και θα αποφέρει στα ταμεία της Λίγκας το ποσό των 9,5 εκατ. ευρώ.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.