Κορυφαίος Ρώσος τενίστας εντυπωσιάστηκε από την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος
Ο Κάρεν Κατσάνοφ ταξιδεύει συχνά στην Ελλάδα αλλά για πρώτη φορά βρέθηκε στο Άγιο Όρος
Ο Κάρεν Κατσάνοφταξιδεύει συχνά πυνκά στην Ελλάδα κυρίως για προετοιμασία αφού έχει καλές σχέσεις με τον Στέφανο Τσιτσιπά.
Ο Ρώσος τενίστας που σήμερα είναι στο Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει φτάσει έως το Νο8 αυτή τη φορά δεν κατέβηκε στην Αθήνα αλλά επισκέφτηκε τη Χαλκιδική και το Άγιο Όρος.
Ο Κατσάνοφ έμεινε ενθουσιασμένος από το Άγιο Όρος και έγραψε: «Το Άγιο Όρος είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη που έχω πάει ποτέ. Η πίστη είναι το μόνο που έχουμε. Κράτα το φως μέσα σου».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή