Κορυφαίος Ρώσος τενίστας εντυπωσιάστηκε από την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος
Ο Κάρεν Κατσάνοφ ταξιδεύει συχνά στην Ελλάδα αλλά για πρώτη φορά βρέθηκε στο Άγιο Όρος
Ο Κάρεν Κατσάνοφταξιδεύει συχνά πυνκά στην Ελλάδα κυρίως για προετοιμασία αφού έχει καλές σχέσεις με τον Στέφανο Τσιτσιπά.
Ο Ρώσος τενίστας που σήμερα είναι στο Νο20 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει φτάσει έως το Νο8 αυτή τη φορά δεν κατέβηκε στην Αθήνα αλλά επισκέφτηκε τη Χαλκιδική και το Άγιο Όρος.
Ο Κατσάνοφ έμεινε ενθουσιασμένος από το Άγιο Όρος και έγραψε: «Το Άγιο Όρος είναι ένα από τα πιο όμορφα μέρη που έχω πάει ποτέ. Η πίστη είναι το μόνο που έχουμε. Κράτα το φως μέσα σου».
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.