H Σάκκαρη προτείνει Σαντορίνη για διακοπές και παστίτσιο για φαγητό στην Ελλάδα

H Σάκκαρη προτείνει Σαντορίνη για διακοπές και παστίτσιο για φαγητό στην Ελλάδα

Η Μαρία Σάκκαρη μιλάει για τα ελληνικά νησιά, την κουζίνα μας αλλά και για τον συμπαίκτη που θα ήθελε να έχει στο διπλό μικτό

26406654
Η Μαρία Σάκκαρη έχοντας εξασφαλίσει την πρόκριση της στα ημιτελικά του WTA Finals στο Τέξας παίζει σε λίγες ώρες με την Ονς Ζαμπέρ για την πρώτη θέση.

Η Ελληνίδα τενίστρια, ένα από τα πιο hot ονόματα στο παγκόσμιο τένις, απασχολεί τα media όχι μόνο για τις ικανότητές της στα κορτ αλλά και για τη ζωή και τις προτιμήσεις.



Η Μαρία Σάκκαρη απάντησε σε ερωτήσεις φαν της για την Ελλάδα αλλά και για το τένις.

Κλείσιμο
«Πρέπει σίγουρα να πας στη Σαντορίνη, είναι πολύ ξεχωριστά, αλλά την ίδια στιγμή έχουμε την Πάρο, την Αντίπαρο, είναι επίσης πολύ όμορφα, η Μήλος επίσης, η Κρήτη, είναι τόσα πολλά νησιά.Οποιοδήποτε νησί και να διαλέξεις θα βρεις κάτι ξεχωριστό» είπε για τα νησιά που πρέπει να κάνει κάποιος διακοπές στην Ελλάδα.

Για τα αγαπημένα της ελληνικά φαγητά σημείωσε: «Λατρεύω την ελληνική κουζίνα. Θα έλεγα είτε σουβλάκι, γύρο, είτε παστίτσιο, που είναι σαν τα λαζάνια. Τα θαλασσινά μας είναι επίσης απίστευτα, από τα καλύτερα στον κόσμο, είναι μεγάλη η λίστα».



Η Ελληνίδα τενίστρια μίλησε για τον Ναδάλ: «Παρτενέρ μικτού διπλού έχω έναν από τους καλύτερους στον κόσμο, αλλά θα ήθελα πολύ να παίξω μαζί με τον Ράφα» ενώ για τον Αντετοκούνμπο τόνισε: «Είμαι η μεγαλύτερή του φαν, ο Γιάννης είναι το είδωλό μου, η ψυχοσύνθεσή του και το μαχητικό του πνεύμα είναι μοναδικά. Είμαι ευγνώμων που είπε όμορφα λόγια για μένα. Ακολουθώ κάθε αγώνα του και θέλω να γίνω σαν εκείνον, στο άθλημά μου φυσικά».





Ειδήσεις σήμερα:

Καμπούρης, με αγκώνες σε ορθή γωνία και... διπλά βλέφαρα ο άνθρωπος του 3.000 μ.Χ.

«Με βίαζε στο δωμάτιο που κοιμόταν με τη μάνα μου» - Η ανατριχιαστική περιγραφή του 17χρονου από τα Πετράλωνα

Τι προβλέπει το «χαλαρό» μοντέλο συνεργασίας με ιδιώτες γιατρούς για τον «Προσωπικό Γιατρό»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης