Κιλιάν Εμπαπέ: Η Marca αποκαλύπτει ότι θέλει να φύγει από την Παρί!

Κιλιάν Εμπαπέ: Η Marca αποκαλύπτει ότι θέλει να φύγει από την Παρί!

Η ισπανική εφημερίδα στην ηλκτρονική της έκδοση αποκαλύπτει ότι ο Κιλιάν Εμπαπέ λίγους μήνες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του θέλει να αποχωρήσει - Η Παρί ξεκαθάρισε ότι δεν τον αφήνει να πάει στη Μαδρίτη, αλλά δεν είναι αρνητική για τη Λίβερπουλ

kilian_mpape_xr
Θεωρητικά το σίριαλ Κιλιάν Εμπαπέ, τελείωσε άδοξα το περασμένο καλοκαίρι, όταν ο 22χρονος Γάλλος επιθετικός έκανε στροφή 180 μοιρών και αθετώντας την προφορική του συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης υπέγραψε την ανανέωση του συμβόλαιο του με την Παρί.

Ωστόσο απ' ότι φαίνεται η σχέση του με την ηγεσία της Παρί διέρχεται νέα κρίση η οποία δείχνει να είναι τόσο σοβαρή, ώστε ο ηγέτης της γαλλικής ομάδας να αποχωρήσει τον ερχόμενο Ιανουάριο μετά το Μουντιάλ.

Όπως αποκαλύπτει στην ηλεκτρονική της έκδοση η Marca, ο Εμπαπέ βλέποντας να μην έχουν υλοποιηθεί όλα όσα είχε συμφωνήσει με τη διοίκηση για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, όχι απλά σκέφτεται να αποχωρήσει, αλλά ήδη το ζήτησε και επίσημα.

Κι αυτή τη φορά οι άνθρωποι της Παρί το σκέφτονται πολύ σοβαρά, με τον όρο ότι ο επόμενος προορισμός του δεν θα είναι η Μαδρίτη και η Ρεάλ. Μάλιστα όπως αναφέρεται η Λίβερπουλ, που έχει κάνει μια κάκιστη χρονιά ενδιαφέρεται πάρα πολύ για την περίπτωση του.

Το σίγουρο είναι πάντως ότι πίσω από τον καπνό υπάρχει φωτιά, αλλά κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πόσο... δυνατή είναι.

Κι αυτό γιατί πέρα από την κόντρα που ξέσπασε με τον Νεϊμάρ (για μια εκτέλεση πέναλτι) ο Εμπαπέ όταν πήγε στην εθνική Γαλλίας είχε δηλώσει «στην εθνική αισθάνομαι πιο απελευθερωμένος απ' ότι στην Παρί», ενώ την περασμένη Κυριακή όταν ο Γκαλτιέ τον έβαλε σε θέση κεντρικού επιθετικού (και το ματς έληξε 0-0 κόντρα στη Ρεμς) πόσταρε στον λογαριασμό του στο instagram μια φωτογραφία με το hashtag #pivotgang δείχνοντας τον εκνευρισμό του...

«Δεν ξέρω τι είχε συμφωνηθεί πριν την έλευση μου αλλά έχουμε μιλήσει πάρα πολύ όλο το καλοκαίρι κι από τη στιγμή που δεν ήρθε ο κεντρικός φορ που περιμέναμε ήξερε ότι θα έπαιζε κι εκεί», απάντησε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Παρί Κριστόφ Γκαλτιέ.

Την ίδια ώρα ο Εμπαμπέ δέχεται σκληρή κριτική από τα ΜΜΕ αλλά και τον ποδοσφαιρικό κόσμο για τη συμπεριφορά του (ειδικά μετά την άρνηση του να συμμετάσχει στη διαφημιστική καμπάνια χορηγού της Ομοσπονδίας) με τον Εμάνουελ Πετί να δηλώνει στην εκπομπή (του επίσης παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Ζερόμ Ροτέν): «Έχω ακούσει κι εγώ φήμες για υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν, αλλά θέλω να του πω κάτι: 'Κιλιάν μεγάλωσε, έτσι είναι η ζωή'».

Ειδήσεις σήμερα:

Κολωνός: Θεοσεβούμενος, οικογενειάρχης και με πολιτικές φιλοδοξίες ο 53χρονος που εξέδιδε τη 12χρονη 

H Μπρουκ Σιλντς στο συνέδριο του Μarie Claire: Από τη «Γαλάζια Λίμνη» των 80s, στη συγγραφέα και την ακτιβίστρια

Τζόνι Ντεπ: «Αγνώριστος» σε νέα του εμφάνιση στη Νέα Υόρκη 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης