Πογιέτ: «Δύσκολη κλήρωση, μεγάλη η πρόκληση»

Πογιέτ: «Δύσκολη κλήρωση, μεγάλη η πρόκληση»

Ο Γκουστάβο Πογιέτ τόνισε πως η Εθνική μας ομάδα θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό στον προκριματικό όμιλο του EURO 2024

POYET
Σε όμιλο «φωτιά» βρέθηκε η Εθνική μας ομάδα για την προκριματική φάση του EURO 2024, καθώς κληρώθηκε μαζί με Γαλλία, Ολλανδία, Ιρλανδία, Γιβραλτάρ σε ένα γκρουπ όπου το «εισιτήριο» θα το πάρουν οι δύο πρώτοι.

Η «γαλανόλευκη» έχει και το «μαξιλαράκι» από τα play offs του Nations League, ενώ ο Γκουστάβο Πογιέτ μίλησε για την κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί.

«Πιστεύω ότι η κλήρωση ειναι δύσκολη. Πέσαμε σε έναν πολύ δυνατό όμιλο, θεωρώ σε έναν από τους δύο πιο δυνατούς των προκριματικών. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό σε όλες τις αναμετρήσεις. Είναι μεγάλη πρόκληση», ανέφερε αρχικά στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ.

Και συνέχισε. «Πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά. Πιστεύω ότι οι παίκτες θα είναι ενθουσιασμένοι που θα παίξουν απέναντι σε ομάδες όπως η Ολλανδία, η Γαλλία, η Ιρλανδία και το Γιβραλτάρ. Σίγουρα πρόκειται για μια αρκετά ενδιαφέρουσα κλήρωση, αλλά πολύ πολύ δύσκολη».

Ειδήσεις σήμερα:

Δεύτερη τουρκική υπερπτήση σήμερα με UAV πάνω από τα Τριανήσια

Εντοπίστηκε η σορός έβδομου μετανάστη του ναυαγίου των Κυθήρων

Τζένιφερ Λόρενς: Όταν συμμετείχα στο «Hunger Games», ένιωθα ότι δεν είχα κανέναν έλεγχο της ζωής μου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης