Ράντονιτς: «Να είναι ανταγωνιστικός ο ΠΑΟ ως το τέλος της σεζόν»

Ράντονιτς: «Να είναι ανταγωνιστικός ο ΠΑΟ ως το τέλος της σεζόν»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μετράει αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων αγώνων του Παναθηναϊκού και όπως είπε στη media day χρειάζεται ακόμα υπομονή στο πλάνο της ομάδας

Radonic__2_
Μια παροιμία λέει ότι «όποιος βιάζεται σκοντάφτει» και όπως φαίνεται είναι κάτι που γνωρίζει καλά ο Μαυροβούνιος προπονητής.

Στόχος του είναι η συνεχόμενη δουλειά στις τάξεις της ομάδας, κάτι που αποδεικνύεται από τα όσα είπε στη media day του Παναθηναϊκού.

«Δεν μπορούμε να πούμε ακριβώς πότε. Αύριο θα έχουμε επιτέλους όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας. Την περασμένη εβδομάδα ο Παπαγιάννης έκανε κάποιες προπονήσεις μαζί μας. Πάμε βήμα-βήμα για να δούμε που βρισκόμαστε. Είμαστε μια καινούρια ομάδα, οι Πονίτκα και Γκριγκόνις θα είναι μαζί μας αύριο για πρώτη φορά. Θα κάνουμε ότι χρειάζεται και πρέπει να έχουμε υπομονή στο πλάνο μας» σχολίασε ο Ράντονιτς και αναφέρθηκε στο πιθανό διασταύρωμα με τον Ολυμπιακό στον τελικό του Super Cup:

«Οι περισσότερες ομάδες της Euroleague βρίσκονται στην ίδια κατάσταση. Συγκεντρωνόμαστε το πως θα είμαστε όλοι μαζί σ/το παρκέ για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και στην προπόνηση και στο τουρνουά» και κατέληξε στέλνοντας μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Θα δώσουμε ότι έχουμε σε κάθε παιχνίδι. Δεν είναι κατάλληλη ώρα για να πούμε πολλά, ειδικά για την Ευρωλίγκα, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει. Ελπίζω να είμαστε ανταγωνιστικοί και να είμαστε ικανοποιημένοι στο τέλος της σεζόν».

Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα

Αγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού: Τελειώνουν τα «θαύματα» του παπα-Δημήτρη;

Ρωσία: 25χρονος πυροβόλησε εξ επαφής στρατολόγο - «Κανείς δεν θα πάει στον πόλεμο» - Δείτε βίντεο

Γιώργος Λιάγκας: Αποχαιρέτησε τη Δούκισσα Νομικού από το «Πρωινό» σε… 54 δευτερόλεπτα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης