Laver Cup: Αποσύρθηκε ο Ναδάλ λόγω οικογενειακού προβλήματος

Laver Cup: Αποσύρθηκε ο Ναδάλ λόγω οικογενειακού προβλήματος

Δεν θα συνεχίσει στην ομάδα της Ευρώπης ο Ράφα Ναδάλ - Έφυγε από το Λονδίνο και επέστρεψε στην Ισπανία και δήλωσε πως αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο σπίτι του

26232181
Δεν συνεχίζει στο Laver Cup ο Ράφα Ναδάλ. 

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές ο Ισπανός έφυγε για προσωπικούς λόγους από το Λονδίνο λίγες ώρες μετά από το τελευταίο παιχνίδι του Ρότζερ Φέντερερ και επέστρεψε στην πατρίδα του.

 

Ο Ράφα Ναδάλ περιμένει από μέρα σε μέρα την σύντροφό του να φέρει στον κόσμο τον γιο τους και ίσως αυτός είναι ο λόγος που έφυγε. Βέβαια υπήρχαν δημοσιεύματα ότι η σύζυγος του είχε προβλήματα με την εγκυμοσύνη της. 
Πάντως ίδιος έκανε λόγο για σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα αλλά δεν αποκάλυψε ποιο είναι:  «Αυτή τη στιγμή δεν είμαι καλά, γι' αυτό και δεν θα παίξω τις επόμενες μέρες. Δεν είμαι όμως ακόμα στη στιγμή που θα αποσυρθώ από το τένις. Δεν θα το αρνηθώ, βρέθηκα πολύ κοντά στο να το κάνω κάποιες στιγμές μέσα στη σεζόν. Νόμιζα πως το φετινό Roland Garros θα ήταν το τελευταίο τουρνουά της επαγγελματικής μου καριέρας.

Μετά απ' αυτό, όλα πήγαν λάθος. Σωματικά είχα πολλές ατυχίες, ενώ αντιμετώπισα και μια κατάσταση στα προσωπικά μου. Ήταν δύσκολες εβδομάδες. Κοιμάμαι μόνο λίγες ώρες εδώ και αρκετές ημέρες, είμαι αρκετά στρεσαρισμένος και ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ όπως έχω συνηθίσει να κάνω στην επαγγελματική μου καριέρα. Στο σπίτι η κατάσταση είναι πιο περίπλοκη απ' ότι συνήθως, αλλά ευτυχώς τα πράγματα είναι καλύτερα τώρα. Αυτό (το event) ήταν πολύ σημαντικό για μένα και για τον Roger. Έχουμε πολύ καλή σχέση και ήταν και για εκείνον δύσκολη περίοδος, με τον τραυματισμό και την προσπάθεια που έκανε σωματικά και πνευματικά για να μπορέσει να επιστρέψει. Είναι φανταστικό που τα κατάφερε και τερμάτισε την καριέρα του στο γήπεδο. Δεν μπορούσα να χάσω αυτή τη βραδιά, παρά τα προσωπικά μου προβλήματα». 


Κλείσιμο
Τη θέση του πήρε ο Βρετανός Κάμερον Νόρι. Έτσι η ομάδα της Ευρώπης έχασε τους Φέντερερ, Ναδάλ από τη σύνθεση της αλλά συνεχίζουν οι Τζόκοβιτς, Τσιτσιπάς, Μπερετίνι, Ρουντ και Νόρι. 

Το σκορ είναι πλέον 4-2 για την ομάδα της Ευρώπης (κόντρα στην μικτή κόσμου) αφού το Σάββατο ο Μπερετίνι κέρδισε με 2-1 σετ τον Αλιασίμ. 




Ειδήσεις σήμερα:  

Τζο Μπάιντεν: «Ήταν 12 ετών, ήμουν 30...» - Τι εννοούσε ο πρόεδρος; - Δείτε βίντεο

Χουλουσί Ακάρ: Η Τουρκία έχει δικαίωμα στην αυτοάμυνα - Καλό είναι οι Έλληνες να γνωρίζουν κολύμπι

Δέσποινα Μοιραράκη: Η σύλληψη στην Τεχεράνη και όσα έζησε - «Φαινόταν η φράντζα μου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης