Με Τσόλακ στ' αστέρια η Ρέιντζερς, μαζί και η Κοπεγχάγη του Ζέκα - Δείτε φάσεις και γκολ

Με Τσόλακ στ' αστέρια η Ρέιντζερς, μαζί και η Κοπεγχάγη του Ζέκα - Δείτε φάσεις και γκολ

Ο Τσόλακ ντύθηκε ήρωας για τη Ρέιντζερς, αφού πέτυχε το γκολ πρόκρισης κόντρα στην Αϊντχόφεν (1-0) και την έστειλε στους ομίλους του Champions League - Πρόκριση για Κοπεγχάγη και Ζέκα απέναντι στην Τράμπζονσπορ

colak
Με Τσόλακ βλέπει αστέρια! Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ πέτυχε το γκολ πρόκρισης για τη Ρέιντζερς κόντρα στην Αϊντχόφεν, της χάρισε τη νίκη με 1-0 και μαζί την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League.

Έπειτα από το χορταστικό 2-2 στη Σκωτία, αμφότερες οι ομάδες ήταν αρκετά προσεκτικές, όμως τη διαφορά στη ρεβάνς τελικά την έκανε ο Κροάτης.

Έπειτα από λάθος στην άμυνα των Ολλανδών, ο Αντόνιο Τσόλακ είχε εύκολο έργο προ κενής εστίας και σημείωσε το γκολ της νίκης στο 60΄, υπογράφοντας την επιστροφή της Ρέιντζερς στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmejfkrcu2n5)
Κλείσιμο


Ισοπαλία με νικητή... Ζέκα

Τράμπζονσπορ και Κοπεγχάγη συγκρούστηκαν στην Τραπεζούντα με φόντο ένα εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League και το τελικό 0-0 παραδόξως ανέδειξε... νικητή.

Χάρη στο προβάδισμα με 2-1 που είχε αποκτήσει από τον πρώτο αγώνα, η ομάδα του Ζέκα άφησε εκτός την Τράμπζο των Μπακασέτα - Σιώπη, η οποία πάλεψε μέχρι τέλους για το γκολ που θα την κρατούσε στο παιχνίδι της πρόκρισης και τελικά έπεσε μαχόμενη.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmekwakgxhcx)


Ζέκα και Σιώπης ξεκίνησαν βασικοί σε μια αναμέτρηση που στο πρώτο μέρος βρήκε τους γηπεδούχους να κυριαρχούν απόλυτα, όμως ελέω... Ράιαν το 0-0 παρέμενε αμετάβλητο. Τα λεπτά κυλούσαν, το άγχος βασίλευε με τους Τούρκους να ρίχνουν στην μάχη τον ανέτοιμο Τάσο Μπακασέτα στο 78΄ σε μια απόπειρα να σκοράρουν, δίχως ωστόσο αποτέλεσμα.

Το σφύριγμα της λήξης πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους Δανούς που άντεξαν μέχρι το φινάλε και κλείδωσαν την επιστροφή τους στους ομίλους του Champions League.


Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Μπόντο 4-1: Και οι Κροάτες στους ομίλους του Champions League

Κι όμως, οι Κροάτες τα κατάφεραν! Παρά την ήττα στη Νορβηγία και το γκολ - μαχαιρά της Μπόντο που έστειλε τη ρεβάνς στην παράταση (2-1), η Ντιναμό Ζάγκρεμπ βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να συνεχίσει να παλεύει και με το εντυπωσιακό 4-1 στο φινάλε σφράγισε με εκκωφαντικό τρόπο την παρουσία της στους ομίλους του Champions League.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στην αναμέτρηση και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 4΄με τον Όρσιτς. Στο 35΄ο Πέτκοβιτς πέτυχε γκολ καριέρας με φανταστικό ψαλιδάκι και χάρισε σκορ πρόκρισης στην ομάδα του, προτού ο Γκρόνμπαεκ στο 70΄μειώσει σε 2-1 για τη Μποντο για να στείλει το ματς στην παράταση. Στο έξτρα ημίωρο ωστόσο η Ντιναμό φάνηκε αποφασισμένη να πάρει την πρόκριση και το απέδειξε έμπρακτα στο χορτάρι.

Αρχικά στο 117΄ο Ντρίμτς λύτρωσε την ομάδα του στο 117΄, με τον Μπόκαζ τρία λεπτά αργότερα να σφραγίζει την... τεσσάρα και παράλληλα την παρουσία της Ντιναμό στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πηγή: gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα: 

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων από την ΕΜΥ

Κόρινθος: Το σημείο της τραγωδίας με την 6χρονη - «Πανικοβλήθηκα» είπε ο πατέρας

«Ποτάμια» οι δρόμοι σε Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Κορυδαλλό - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης