Η σύντροφος του Μοράτα βάζει γκολ στα social media

Η σύντροφος του Μοράτα βάζει γκολ στα social media

H Αλίς Καμπέλο αν και μητέρα τριών παιδιών διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί της και έχει φτάσει τους 3 εκατ. followers στο Instagram

μοπρα
Σαν σήμερα (29/7) το 2018 η Αλίς Καμπέλο έφερε στον κόσμο τους δίδυμους γιους της, τον Αλεσάντρο και τον Λεονάρντο. Μετά από δύο χρονιά η οικογένεια του Άλβαρο Μοράτα μεγάλωσε αφού η Καμπέλο γέννησε τον Εντοάρντο.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους και παλαιότερα της Ρεάλ Μαδρίτης, της Ατλέτικο, της Τσέλσι και φυσικά της εθνικής ομάδας της χώρας του και η Ιταλίδα μοντέλα και σχεδιάστρια μόδας είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και το δείχνουν κάθε ημέρα στα social media.

μορατα_23
μορατα_2
μορατα_1


Με τις "καυτές" φωτογραφίες τους δίνουν τροφή στα ΜΜΕ ανά την Ευρώπη και η Αλίς Καμπέλο έχει ξεπεράσει τους 3 εκατ. followers στο Instagram.



Κλείσιμο
Η 27χρονη Ιταλίδα αν και είναι μητέρα τριών μικρών παιδιών προλαβαίνει να ασχοληθεί με την οικογένεια της αλλά και με τις επιχειρήσεις της.

Την ενδιαφέρει πολύ η δημόσια εικόνα της ενώ έχει μια εταιρεία που φτιάχνει τσάντες, ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με ρούχα, ενώ δουλεύει ακόμη ως μοντέλο.



Μετά από τρια παιδιά διατηρεί το σώμα της σε άριστη κατάσταση!

Η Αλίς προέρχεται από πλούσια οικογένεια της Βενετίας με την μητέρα της να είναι δημοφιλής στα social media και τον πατέρα της να έχει την Campello Motors.

Με τον Αλβάρο Μοράτα γνωρίστηκε το 2016 και παντρεύτηκαν το 2017 στη Βενετία. Οι δυο τους εκτός από τις χώρες τους λατρεύουν και την Ελλάδα και είναι συχνές οι επισκέψεις τους σε Μύκονο και Σαντορίνη.



Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές 2022: Στο Πανεπιστήμιο με 6,9 - Δείτε τις σχολές που έπεσαν κάτω από τη βάση

Καταγγελία σοκ από 23χρονη στη Σέριφο - Πακιστανοί τη βίασαν και την παράτησαν λιπόθυμη σε ερημική παραλία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης