Ο Βράνιες έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην πατρίδα του

Ο Βράνιες έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην πατρίδα του

Τα ΜΜΕ της Βοσνίας αποκαλύπτουν ότι ο Όγκνιεν Βράνιες ξυλοκοπήθηκε σε καφέ της Μπάνια Λούκα με αφορμή μία γυναίκα - Για βλακείες των ΜΜΕ κάνει λόγο ο άσος της ΑΕΚ

vranjes
Μήνες είχε να απασχολήσει για εξωαγωνιστικούς λόγους ο Όγκνιεν Βράνιες και με το που επέστρεψε στην πατρίδα του τα... κατάφερε.

Ο αμυντικός της ΑΕΚ βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του Μπάνια Λούκα και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βοσνίας βρέθηκε πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για τους λάθος λόγους.

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα Srpska Info, ο Βράνιες χθες το μεσημέρι ήταν σε κεντρικό καφέ της πόλης όταν δέχθηκε την επίθεση ενός άνδρα μετά τα παράπονα που του έκανε η κοπέλα του!!!

Vranjes3


Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Βράνιες δεν κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, με τις αρχές όμως να γνωρίζουν όλες τις λεπτομέρειες και να συνδέουν τη συγκεκριμένη επίθεση, με την ανάλογη που δέχθηκε το περασμένο Σάββατο ο ποδοσφαιριστής της Μπόρατς Σάσα Καϊκούτ!

Κλείσιμο
Ο ίδιος ο Βράνιες πάντως διέψυσε τον ξυλοδαρμό του, με όχι ιδιαίτερα πειστικό τρόπο, κάνοντας λόγο για βλακείες των ΜΜΕ.


Γράψτε κάτι λίγο πιο ενδιαφέρον… Έχετε καταντήσει βαρετοί με τις βλακείες σας», έγραψε χαρακτηριστικά και λίγο αργότερα συμπλήρωσε: «όταν είσαι σαν μπετόν γίνεσαι το θέμα για διάφορα ψέματα».

Vranjes2




Ειδήσεις σήμερα:

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: Τετ α τετ με τη Βραζιλιάνα τοπ μόντελ


Κληρονομιά Τράγκα: Ο Φρέντυ έφυγε, η Μαρία και ο Γιάννης έμειναν


Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες και σήμερα - Οι πρώτες εκτιμήσεις για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης