Εκτός Wimbledon ο Ζβέρεφ

Όπως αποκαλύπτει η Equipe ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα μείνει περίπου δύο μήνες εκτός αγώνων, γεγονός που σημαίνει ότι δεν θα αγωνιστεί στο Λονδίνο

Zverev
Ο τραυματισμός του Αλεξάντερ Ζβέρεφ στον ημιτελικό του Roland Garros φάνηκε εξ αρχής σοβαρός.

Το μόνο που δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι σήμερα είναι ο χρόνος που θα χρειαστεί να αναρρώσει. Η L’ Equipe ωστόσο, σε δημοσίευμά της, αναφέρει ότι ο Γερμανός τενίστας μετά την ρήξη συνδέσμων στον αστράγαλο, θα χρειαστεί να μείνει εκτός από 6 έως 8 εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει πως ξεχνά οριστικά το Wimbledon και θα επιστρέψει τον Αύγουστο όπου θα κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στο 100% για το US Open.

H εκτίμηση αυτή της Γαλλικής εφημερίδας έχει να κάνει με την φύση του τραυματισμού του Ζβέρεφ, ο οποίος για τις επόμενες 3 εβδομάδες θα έχει το πόδι του σε ειδικό νάρθηκα και από τον Ιούλιο θα αρχίσει σιγά σιγά τρέξιμο.

«Η διάγνωση είναι δύσκολη, αλλά το ηθικό του είναι σε καλή κατάσταση» ανέφερε ο αδερφός του Σάσα, ο Μίσα Ζβέρεφ στο Eurosport της Γερμανίας.

Ετσι, το Wimbledon δέχεται ένα ακόμη πλήγμα, καθώς μετά τους «τιμωρημένους» Ρώσους και Λευκορώσους, δεν θα δώσει το παρόν (όπως όλα δείχνουν) και ο Ναδάλ, αλλά και (δεδομένα) ο Ζβέρεφ.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Άστεγος πνίγηκε μέσα σε μια λίμνη - Εκλιπαρούσε για βοήθεια και οι αστυνομικοί τον κοιτούσαν

Θρίλερ με νεκρό ζευγάρι στη Δράμα - Τους βρήκε η κόρη τους

Νεκρές βρέθηκαν τρεις αδελφές και τα παιδιά τους σε πηγάδι στην Ινδία - Συγκλονίζει η ιστορία τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης