Τσέλσι: Ο ιδιοκτήτης της Νις προσφέρει περισσότερα από 4 δισ. λίρες για την εξαγορά της

Τσέλσι: Ο ιδιοκτήτης της Νις προσφέρει περισσότερα από 4 δισ. λίρες για την εξαγορά της

Πρόταση για την εξαγορά της Τσέλσι κατέθεσε την Παρασκευή (29/4) ο πολυεκατομμυριούχος Σερ Τζιμ Ράτκλιφ ο οποίος είναι ιδιοκτήτης της γαλλικής Νις και έχει επενδύσει στην ομάδα της Mercedes στην Formula 1 - Είναι η τέταρτη πρόταση για την Τσέλσι - Ο Ράτκλιφ έχει επενδύσει επίσης στην ποδηλασία, στον μαραθώνιο και στην ιστιοπλοΐα

21777453
Νέα πρόταση για την εξαγορά της Τσέλσι από τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ.

Ο 69χρονος μεγιστάνας όπως ανακοίνωσε η αμερικανική εμπορική τράπεζα Raine Group, η οποία διαχειρίζεται την πώληση των «Μπλε» από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς κατέθεσε πρόταση εξαγοράς της Τσέλσι η οποία ξεπερνάει τα 4 δισ. λίρες! Συμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας φτάνει τα 4,25 δισ. 



«Κάναμε μια προσφορά σήμερα το πρωί. Είμαστε η μόνη βρετανική προσφορά. Τα κίνητρά μας είναι απλώς να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα πολύ καλό κλαμπ στο Λονδίνο.

Δεν έχουμε κανένα κίνητρο κέρδους γιατί βγάζουμε τα χρήματά μας με άλλους τρόπους», ανέφερε ο Ράτκλιφ σε δηλώσεις του στους Times.

Θυμίζουμε ότι στην κούρσα της αγοράς της Τσέλσι έχουν μείνει τρεις όμιλοι επιχειρηματιών με επικαφαλής τους Τοντ Μπόελι, Στιβ Παλιούκα, Σερ Μάρτιν Μπρόουτον αλλά πλέον υπάρχει και 4ος!

Κλείσιμο
Ο Βρετανός έχει στην κατοχή του την γαλλική ποδοσφαική ομάδα, τη Νις, αλλά και την FC Lausanne-Sport από το 2017. Επιπλέον η εταιρεία του «Ineos» είναι κύριος συνεργάτης της Mercedes AMG F1, υπογράφοντας πενταετή συμφωνία με την ομάδα!

Έχει επενδύσει ακόμη στην ιστιοπλοϊα (American Cup) και στην ποδηλασία σε σπουδαίους διεθνείς αγώνες.

Η εταιρεία του είχε υποστηρίξει τον Ολυμιονίκη του Μαραθωνίου, Έλιουντ Κιτσπόγκε, όταν εκείνος κέρδισε τον Μαραθώνιο της Βιέννης τερματίζοντας σε 1.59.41 και έγινε ο πρώτος άνθρωπος που κατέβηκε τις 2 ώρες!

Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσικοί βομβαρδισμοί σε Οδησσό και Μικολάιβ - «Χτυπήσαμε» 114 στόχους ανακοίνωσε η Μόσχα

Σε πάνω από ένα χρόνο θα γίνει η δίκη, δεν υποχωρούμε στο αίτημα αποφυλάκισης, λέει ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου

Η Ρωσία σχεδιάζει να κατασχέσει τρόφιμα από τη νότια Ουκρανία για να γεμίσει τα άδεια ράφια της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης