O Τζόκοβιτς είναι φαβορί στο Roland Garros σύμφωνα με τον Βιλάντερ

O Τζόκοβιτς είναι φαβορί στο Roland Garros σύμφωνα με τον Βιλάντερ

Ο Ματς Βιλάντερ έχρισε φαβορί τον Νόβακ Τζόκοβιτς για το Roland Garros 2022 και εξήγησε γιατί υστερεί ο Ράφα Ναδάλ στη μάχη του τίτλου

5323752__1_
Η χωμάτινη σεζόν αρχίζει σε λίγες ημέρες στην Ευρώπη και θα ολοκληρωθεί με το Roland Garros το οποίο θα διεξαχθεί στο Παρίσι από τις 22/5 έως τις 6/6. Το 2021 νικητής για 2η φορά στην καριέρα του ήταν ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος απέκλεισε στον ημιτελικό τον Ράφα Ναδάλ και νίκησε στον τελικό τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Φέτος κανείς δεν μπορεί να προβλέψει εύκολα τον νικητή. Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μετά από την απέλαση του από την Αυστραλία αλλά και την απαγόρευση εισόδου στις ΗΠΑ ουσιαστικά δεν έχει αγωνιστεί στη σεζόν αλλά θα τον δούμε σε λίγες ημέρες στο Monte Carlo Masters.



Κλείσιμο
Από την άλλη ο Ράφα Ναδάλ αν και ξεκίνησε φανταστικά τη σεζόν τραυματίστηκε και θα κάνει αγώνα δρόμου για το Roland Garros. Το πιθανότερο είναι να προλάβει το Italian Open που είναι πριν από το Grand Slam.

Για αυτή τη μάχη στο Παρίσι μίλησε και ο πρώην Νο1 κόσμου και τρεις φορές νικητής του Roland Garros, ο Ματς Βιλάντερ. Ο Σουηδός που είναι σχολιαστής στο Eurosport σημείωσε:

«Ο Ναδάλ δεν θα έχει την ιδανική προετοιμασία και αυτό κάνει αμέσως φαβορί τον Τζόκοβιτς. Πιθανότατα θα παίξει ρόλο το πως θα χτίσει την αυτοπεποίθησή του στα προηγούμενα τουρνουά, αλλά θα είναι ξεκούραστος σωματικά και πνευματικά. Θα έχει εκπληρώσει άψογα την προετοιμασία του, οπότε αυτό που χρειάζεται είναι να παίξει περισσότερους αγώνες. Αν μέχρι το Roland Garros έχει παίξει 10-15 αγώνες στο χώμα, θα είναι το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει τον τίτλο».


Ειδήσεις σήμερα:

«Η κοινή γνώμη είναι αυτή που κρατά στη φυλακή τον Πέτρο Φιλιππίδη», λέει ο Δημητρακόπουλος

Αφρικανική σκόνη μέχρι και το Σάββατο σε όλη τη χώρα, δείτε βίντεο με την πορεία του φαινομένου

Κιρίλ Σαμάλοφ: Ο πρώην γαμπρός του Πούτιν γιορτάζει τα 40α γενέθλιά του με νέο αμόρε στο Ντουμπάι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης