Εκτός δράσης για 4 έως 6 εβδομάδες με πρόβλημα στα πλευρά ο Ναδάλ

Εκτός δράσης για 4 έως 6 εβδομάδες με πρόβλημα στα πλευρά ο Ναδάλ

Άσχημα τα νέα για τον Ράφα Ναδάλ ο οποίος είχε έντονους πόνους στα πλευρά και μετά από εξετάσεις στη Βαρκελώνη ανακοινώθηκε ότι θα μείνει εκτός δράσης για 4 έως 6 εβδομάδες

nadal_1
Όχι μόνο έχασε από τον Τέιλορ Φριτζ το Indian Wells αλλά θα μείνει εκτός δράσης για 4 έως 6 εβδομάδες. 

Ο Ράφα Ναδάλ που ένιωσε έντονες ενοχλήσεις στα πλευρά κατά την διάρκεια του αγώνα επέστρεψε στην Ευρώπη και ταξίδεψε στη Βαρκελώνη για να τον δει ο Δρ. Ανχελ Ρουίθ-Κοτόρνο.  Του συστάθηκε θεραπεία και ξεκούραση και δεν θα τον δούμε στα κορτ για 1,5 μήνα. 

Τι σημαίνει όμως αυτός ο τραυματισμός για την πορεία του; Ο Ισπανός είχε παρακάμψει το Miami Open όμως τώρα θα χάσει το Monte Carlo Masters, το Barcelona Open και το Madrid Open.  Το τελευταίο οριακά μπορεί να το προλάβει αλλά ουσιαστικά πριν από το Roland Garros θα έχει μόνο το Rome Open. 

Στο Barcelona Open είχε φτάσει το 2021 στον τίτλο, κερδίζοντας τον Στέφανο Τσιτσιπά στον τελικό και φέτος δεν θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τους πόντους του. 

Κλείσιμο
«Δεν είναι καλά νέα και δεν το περίμενα. Είμαι συντετριμμένος και λυπημένος γιατί μετά την έναρξη της σεζόν που πέρασα τόσο καλά, έφτασα σε ένα πολύ σημαντικό μέρος της χρονιάς. Αισθανόμουν καλά και είχε καλά αποτελέσματα.  Θα είμαι όμως  υπομονετικός και θα δουλέψω σκληρά μετά την ανάρρωσή μου. Για άλλη μια φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους για τους υποστήριξη», είπε ο Ισπανός που έχει  ρεκόρ 20-1 στο 2022. 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει διελευκανθεί η υπόθεση, λέει ο Μπαλάσκας για τον θάνατο τριών παιδιών στην Πάτρα

Δριμύ ψύχος και την Τρίτη, χιόνια στα βόρεια της Αττικής

Ξεκαθαρίζουν και πληρώνονται οι τελευταίες αποζημιώσεις ενοικίων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης