Αργεντινοί ζητούν να ταξιδέψει στο Κατάρ μαζί με την εθνική τους ομάδα η καρδιά του Μαραντόνα

Αργεντινοί ζητούν να ταξιδέψει στο Κατάρ μαζί με την εθνική τους ομάδα η καρδιά του Μαραντόνα

Μια περίεργη πρόταση από εταιρείες της Αργεντινής για την καρδιά του σπουδαιότερου ποδοσφαιριστή της χώρας του Ντιέγκο Μαραντόνα

2657502
Όταν κάποιος στην Αργεντινή μιλάει για Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου ένα όνομα του έρχεται πρώτο στο μυαλό. Του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Ο Ντιέγκο που έφυγε από τη ζωή στις 25 Νοεμβρίου 2022, οδήγησε την εθνική ομάδα της χώρας του στην κατάκτηση του τίτλου το 1986, στον τελικό το 1990 ενώ ήταν στον πάγκο της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010.

Έμεινε στην ιστορία για το "Χέρι του Θεού", για τον ξέφρενο πανηγυρισμό στο Μουντιάλ του 1994 και την χρήση κόκας και φυσικά για τη νίκη - ρεβάνς επί των Άγγλων για την ήττα στα Φόκλαντ.



Κλείσιμο
Ο Μαραντόνα έχει φύγει από τη ζωή εδώ και 1,5 χρόνο αλλά το όνομα του δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Επειδή το 2022 είναι έτος Μουντιάλ (Κατάρ) οι Αργεντινοί τον θυμήθηκαν και πάλι εκφράζοντας μια περίεργη επιθυμία τους.

Μια διαφημιστική εταιρεία, η Bombay και μια εταιρεία δημοσίων σχέσεων η SDO πρότειναν η καρδιά του Ντιέγκο Μαραντόνα να ταξιδέψει μαζί με την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της χώρας στο Κατάρ για το Μουντιάλ.

Όπως έχει αποκαληφθεί η καρδιά του Ντιέγκο δεν θάφτηκε μαζί με το υπόλοιπο σώμα του αλλά είναι στο Τμήμα Παθολογικής Ανατομίας της Αστυνομίας του Μπουένος Άιρες, στην πόλη Λα Πλάτα.



«Θέλουμε να εκπληρώσουμε αυτό που πιστεύουμε ότι θα ήταν η επιθυμία του, θέλουμε η καρδιά του Μαραντόνα να ταξιδέψει με την εθνική ομάδα στο Κατάρ. Μακάρι να συνοδεύσει την ομάδα, να ταξιδέψει μαζί τους, να είναι σε ένα δωμάτιο, στο λεωφορείο, στο γήπεδο, και εάν ο Θεός και ο Ντιέγκο ήθελαν, επτά παιχνίδια μετά, δίπλα στον πολυαναμενόμενο Κύπελλο. Είναι το όνειρό μας και θέλουμε να είναι όνειρο όλων από εδώ και πέρα», αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι δυο εταιρείες.



Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ «απαντούν» στις πυρηνικές απειλές του Πούτιν με την... «Ομάδα Τίγρης»

O Μπόρις Τζόνσον γελούσε και... έκανε γκριμάτσες ενώ υπουργός μιλούσε για τα δεινά των Ουκρανών!

Η Ελλάδα δεσμευμένη στην προσπάθεια να ανακουφιστούν τα δεινά των κατοίκων της Μαριούπολης, λέει ο Δένδιας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης