«Χάλασε το μυαλό μας με την Μονακό», υποστήριξε ο Μπαρτζώκας

«Χάλασε το μυαλό μας με την Μονακό», υποστήριξε ο Μπαρτζώκας

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την ήττα από την Μονακό αλλά και για την νίκη που πρέπει να έρθει με την Βιλερμπάν

5547143
Την πιο «βαριά» ήττα του στην φετινή Eurolegue γνώρισε την Τετάρτη (23/3) από την Μονακό ο Ολυμπιακός όμως την Παρασκευή (25/3, 21:00) παίζει εκτός έδρας με την Βιλερμπάν και θα παλέψει για τη νίκη και το πλεονέκτημα στα πλέι οφ.

Ο προπονητής της ομάδας του Πειραιά, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε και για τα δυο παιχνίδια με τους Γάλλους και εξήγησε τι πήγε λάθος και τι πρέπει ν' αλλάξει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού 

«Η Μονακό έκανε πολύ καλό παιχνίδι, σούταρε με υψηλά ποσοστά και ήταν πολύ μαχητική», σχολίασε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων. Το δικό μας μυαλό ‘χάλασε’ πολύ νωρίς. Προφανώς η δική μας προσέγγιση δεν ήταν σωστή για αυτό και "χάλασε" το μυαλό μας.

Δεν ματσάραμε τη μαχητικότητα και τη σκληράδα της Μονακό και αυτά αυτό χάσαμε. Βρισκόμαστε στο τέλος της κανονικής περιόδου και κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό, ειδικά για εμάς που έχουμε στόχους. Υπάρχουν ομάδες που δεν έχουν στόχους, όμως, και αυτές παίζουν στην λίγκα για την περηφάνια τους, τα επόμενά τους συμβόλαια.

Εμείς έχουμε ενδιαφέρον βαθμολογικά πολύ σημαντικό, αλλά και αυτό είναι η παγίδα της όλης κατάστασης. Όλα αυτά τα σενάρια που λέγονται για το ποια θέση είναι κατάλληλη να τερματίσουμε, ποια θέση μπορούμε να πάρουμε, ποια θέση δεν μπορούμε να πάρουμε... Νομίζω πως δεν είναι αυτό το θέμα. Η μεγάλη εικόνα είναι πως έχουμε προκριθεί στα playoffs της Ευρωλίγκας. Το ζητούμενο είναι πως θα είναι η ομάδα στα playoffs, αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως έχουμε την ομάδα να παλέψουμε για ότι το καλύτερο.

Το παιχνίδι με την Βιλερμπάν είναι απαιτητικό, όπως όλα στην Ευρωλίγκα. Δεν μπορεί κανείς να πει ότι υπάρχει ευρωπαϊκό εκτός έδρας παιχνίδι που το κερδίζεις εκ προοιμίου. Χρειάζεται να παλέψεις σκληρά, να είσαι και έξυπνος, να μείνεις στο πλάνο και αρκετοί παίκτες να βρεθούν σε καλή μέρα, γιατί δεν φτάνουν ένας δύο. Αν συμβούν τα πράγματα αυτά, θα έχουμε σοβαρή τύχη να κερδίσουμε αύριο».


Ειδήσεις σήμερα:

Οι ΗΠΑ «απαντούν» στις πυρηνικές απειλές του Πούτιν με την... «Ομάδα Τίγρης»

O Μπόρις Τζόνσον γελούσε και... έκανε γκριμάτσες ενώ υπουργός μιλούσε για τα δεινά των Ουκρανών!

Η Ελλάδα δεσμευμένη στην προσπάθεια να ανακουφιστούν τα δεινά των κατοίκων της Μαριούπολης, λέει ο Δένδιας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης