Σε βίντεο που δημοσίευσε η ίδια την Τρίτη 26 Μαΐου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνει αρχικά το θετικό τεστ εγκυμοσύνη της και στη συνέχεια τη χιουμοριστική αντίδραση του συζύγου της, όταν του ανακοινώνει ότι θα αποκτήσουν τρίτο παιδί. «3ο μωρό έρχεται» έγραψε η Πωλίνα Φιλίππου στη λεζάντα της ανάρτησής της.
Το ζευγάρι απέκτησε το 2018 την κόρη του Αθηνά, η οποία έχει πάρει το όνομά της από τη μητέρα των αδερφών Παντελίδη. Το 2020 οι δύο τους υποδέχτηκαν το δεύτερο παιδί τους, τον Παντελή. Ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης επέλεξε να τιμήσει τη μνήμη του αδερφού του, που έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο το 2016, δίνοντας το όνομά του στον γιο του.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς