Τηλεδιάσκεψη Αυγενάκη με τους 12 νόμιμους εκπροσώπους συνδέσμων οπαδών
Ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης και εκπρόσωποι από τους νόμιμους συνδέσμους θα έχουν τηλεδιάσκεψη κατόπιν σχετικού αιτήματός τους και το οποίο είχαν υποβάλλει την περασμένη εβδομάδα
Τις θέσεις των οπαδών των ομάδων, αλλά και το νέο νομικό πλαίσιο που θα ισχύει για τους συνδέσμους οπαδών, έχει την ευκαιρία να ακούσει και συνάμα να αναλύσει, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης μέσω τηλεδιάσκεψης.
Όπως έγινε γνωστό, την Παρασκευή (12:00) ο Λευτέρης Αυγενάκης θα έχει την ευκαιρία να τα πει με τους εκπροσώπους των 12 νόμιμων συνδέσμων, κατόπιν σχετικού αιτήματός τους και το οποίο είχαν υποβάλλει την περασμένη εβδομάδα.
Η συζήτησή τους θα γίνει πάνω στα νέα μέτρα που προβλέπονται για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας, μέσα από τα οποία θα υπάρχουν πολύ αυστηρές προβλέψεις για τη λειτουργία των Λεσχών Φιλάθλων και των Παραρτημάτων τους (Σύνδεσμοι), άμεση σύνδεση των ΠΑΕ/ΚΑΕ και ερασιτεχνικών σωματείων με τη λειτουργία των Λεσχών και διοικητικές κυρώσεις, δημιουργία ψηφιακού μητρώου μελών των Λεσχών κ.λ.π
Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται να γίνει υποχρεωτικό, έδρες των συνδέσμων να είναι στα γραφεία των ΠΑΕ, ΚΑΕ και των Ερασιτεχνικών σωματείων, προκειμένου να είναι υπό την εποπτεία των ομάδων. Κάτι ωστόσο που δημιουργεί προβλήματα, καθώς αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχουν μόνο στις πόλεις των ομάδων. Για παράδειγμα ο Ολυμπιακός θα μπορεί να έχει μάξιμουμ τρεις στον Πειραιά που είναι τα αντίστοιχα γραφεία και δεν θα έχει στην επαρχία.
Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος υπέβαλε επίσημα αίτηση για την ίδρυση του Deree University - Τι σημαίνει αυτό για τους υποψήφιους φοιτητές και φοιτήτριες που θέλουν ένα πτυχίο, το οποίο θα αναγνωρίζει επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»