Premier League, Νόριτς - Μάντσεστερ Σίτι 0-4: Εύκολα κι ωραία με χατ τρικ Στέρλινγκ!

Premier League, Νόριτς - Μάντσεστερ Σίτι 0-4: Εύκολα κι ωραία με χατ τρικ Στέρλινγκ!

Η Σίτι ήταν εξαιρετική, δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης στη Νόριτς και με τρομερό Στέρλινγκ επικράτησε 4-0 εκτός και βρέθηκε στο +12 από τη Λίβερπουλ στη μάχη της Premier League

25283471
Χαλαρά, αλλά με ωραία μπάλα και τρομερό Στέρλινγκ, η Μάντσεστερ Σίτι διέλυσε 4-0 τη Νόριτς εκτός έδρας και βρέθηκε στο +12 από τη Λίβερπουλ (με δυο ματς περισσότερα). Ο Γκουαρδιόλα έφτασε τις 550 νίκες (!) στην καριέρα του και η ομάδα του έδειξε πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση ενόψει και της επιστροφής στο Champions League. Εκτο χατ τρικ στην καριέρα του ο Στέρλινγκ!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-chubud6r1m4x-sf)


Πολύ καλό ματς από το πρώτο λεπτό, με τη Νόριτς να μπαίνει ορεξάτη, έτοιμη να κάνει δύσκολη τη ζωή των φιλοξενούμενων! Ωστόσο, η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους φιλοξενούμενους, αλλά η τρομερή ενέργεια του Μπερνάρντο Σίλβα σταμάτησε στο δοκάρι! Η κατοχή για τη Σίτι στο τέταρτο ήταν στο 80%, αλλά η Νόριτς όταν έβρισκε χώρους απειλούσε.

Αυτό συνέβη και στο 18', όταν η κεφαλιά του Χάνλεϊ βρήκε στο δοκάρι! Ο Στέρλινγκ το πήρε πάνω του, πάτησε γκάζι, έστειλε... μήνυμα στο 25' (φοβερή επέμβαση του Γκαν) και στο 31΄ βρήκε δίχτυα. Ο Γουόκερ ολομόναχος από τα δεξιά έκανε υπέροχη σέντρα, όμως το τελείωμα του Αγγλου φορ ήταν ακόμα καλύτερο, με τη Σίτι να παίρνει προβάδισμα.

Από το σημείο εκείνο κι έπειτα, η Μάντσεστερ έκανε ό,τι ήθελε στο ματς, όμως σε τρεις περιπτώσεις δεν μπόρεσε να βρει δεύτερο τέρμα. Ο Μάχρεζ αστόχησε στο 34', ο Γκουντογκάν στο 40' δεν κατάφερε να σκοράρει, ενώ στο 43' το σουτ του Φόντεν πέρασε άουτ.

Απίθανο β’ μέρος για τη Σίτι!
Το σκηνικό στην επανάληψη είχε τη Σίτι στο ρόλο της απόλυτης πρωταγωνίστριας. Οι παίκτες του Πεπ μπήκαν δυνατά και στο 48' σφράγισαν τη νίκη! Εξαιρετική ενέργεια του Γκουντογκάν και με διπλή προσπάθεια ο Φόντεν πέτυχε το 2-0. Αντίδραση από τη Νόριτς; Καμία!

Η Σίτι πίεζε ψηλά, κυκλοφορούσε ιδανικά και δημιουργούσε φάσεις. Ακε και Μάχρεζ δε βρήκαν δίχτυα, αλλά στο 70' ήρθε το τρίτο τέρμα. Ο Γκουντογκάν άρχισε τη φάση, ο Ντίας με κεφαλιά έδωσε στον Στέρλινγκ, ο οποίος πέτυχε το 3-0. Η Σίτι ήταν ορεξάτη, κυνήγησε ένα τέταρτο γκολ και το πέτυχε στο 89’. Ο Ντέλαπ ανατράπηκε από τον Χάνλεϊ και ο Στέρλινγκ με… ριμπάουντ έπειτα την επέμβαση του Γκαν, πέτυχε το 6ο χατ τρικ στην καριέρα του διαμορφώνοντας το 4-0.

Νόριτς: Γκαν, Χάνλεϊ, Γκίμπσον, Ααρονς (63' Μπάιραμ), Γουίλιαμς, ΜακΛιν, Ράσιτσα, Μελού (63' Νόρμαν), Γκίλμουρ, Πούκι, Σάρτζεντ (87' Ντάουελ)

Κλείσιμο
Μαν. Σίτι: Εντερσον, Γουόκερ, Ακε, Ντίας, Φερναντίνιο, Γκουντογκάν, Ζιντσένκο, Μπερνάρντο Σίλβα (75' ΜακΑτί), Φόντεν (82' Ντέλαπ), Μάχρεζ (84' Κάικι), Στέρλινγκ

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

«Οργή» στο Twitter μετά τις δηλώσεις του Ρουβά σχετικά με τον Λιγνάδη και την... «κόλαση» που ζει

H Oυκρανία αποδοκιμάζει τις αμερικανικές προειδοποιήσεις σχετικά με μια ρωσική εισβολή

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον θάνατο του 7χρονου στην Κυψέλη: Ο Πολωνός κουβαλούσε τα οστά του στη δουλειά

Στη Horeca ο Μητσοτάκης: Είμαστε μπροστά σε έναν αναπτυξιακό κύκλο με οδηγό τον τουρισμό και την εστίαση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης