Ο Τζόκοβιτς θα εμβολιαστεί γιατί δεν αντέχει να βλέπει τον Ναδάλ να παίρνει τα Grand Slam

Ο Τζόκοβιτς θα εμβολιαστεί γιατί δεν αντέχει να βλέπει τον Ναδάλ να παίρνει τα Grand Slam

Ο Γερμανός δημοσιογράφος, ο οποίος επιμελήθηκε τη βιογραφία του Τζόκοβιτς που θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα, σε δηλώσεις του στην αυστριακή τηλεόραση εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι θα εμβολιαστεί μετά το 21ο Grand Slam που κατέκτησε ο Ναδάλ στη Μελβούρνη

djokovic_diki_new_xr
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παρέμεινε στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης παρόλο που δεν αγωνίστηκε στο Australian Open μετά την απέλαση του, αλλά είδε τον Ράφα Ναδάλ να τον προσπερνά (όπως και τον Ρότζερ Φέντερερ) όσον αφορά στις κατακτήσεις των τίτλων σε τουρνουά Grand Slam (Australian Open, Roland Garros, Wiblendon, US Open).

Οι τρεις τους είχαν από 20, αλλά πλέον ο Ισπανός έκανε μπλακ τζακ με τη μυθική ανατροπή στη Μελβούρνη κι αυτό ακριβώς το στοιχείο φαίνεται ότι είναι το κλειδί για να φύγουν κι οι τελευταίοι ενδοιασμοί που έχει ο Σέρβος για να κάνει το εμβόλιο.

Κι αυτό αποκάλυψε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Servus TV της Αυστρίας ο Ντάνιελ Μουκς, ο άνθρωπος ο οποίος επιμελήθηκε την βιογραφία του Σέρβου τενίστα, επικαλούμενος πηγές από το οικογενειακό του περιβάλλον.

«Αυτό που μαθαίνω από το περιβάλλον του, είναι πως θα εμβολιαστεί. Ίσως σ' συτό να συνέβαλε και ο τελικός του Australian Open κι εννοώ να τον παρακίνησε το 21ο Grand Slam του Ράφαελ Ναδάλ», ήταν τα λόγια του Γερμανού δημοσιογράφου ο οποίος προχώρησε και σε μία ακόμη αποκάλυψη αναφορικά με τα όσα έγιναν στο Βελιγράδι κατά τη διάρκεια της περιπέτειας του με τις αρχές της Αυστραλίας.

Σύμφωνα με τον Μουκς ο Τζόκοβιτς σε καμία περίπτωση δεν εγκρίνει όλα όσα ειπώθηκαν από την οικογένεια του και κυρίως από τον πατέρα του, ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν θα βγει να το πει δημοσίως.

«Ποτέ δεν θα εναντιωθεί στον πατέρα του δημόσια κι αυτό είναι κάτι που το κάνει πάντα. Ωστόσο είμαι σίγουρος πως δεν συμφωνούσε με όλα όσα συνέβαιναν στο Βελιγράδι εκείνη την τρελή περίοδο που βρισκόταν στη Μελβούρνη», ήταν τα λόγια του, ενώ το βιβλίο με τίτλο «Novak Djokovic: Μια ζωή σε πόλεμο» θα κυκλοφορήσει στις αρχές Μαρτίου.


Ειδήσεις σήμερα:

Προχώρησε ο διαγωνισμός για 15 νέους συρμούς, θα έχει τελειώσει στα τέλη του 2023, λέει ο Καραγιάννης

Η ΕΛ.ΑΣ. πράττει το καθήκον της, θα αποδοθεί δικαιοσύνη, λέει ο Θεοδωρικάκος για τη σύλληψη του δολοφόνου του 19χρονου

Συγκλονίζει ο πατέρας του 21χρονου ορειβάτη που σκοτώθηκε στα Τζουμέρκα - Δεν μπόρεσα να σώσω το αγόρι μου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης