Κριστιάνο Ρονάλντο: Μπλόκαρε το Transfermarkt γιατί τον κοστολόγησε μόλις στα... 75 εκατ. ευρώ!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Μπλόκαρε το Transfermarkt γιατί τον κοστολόγησε μόλις στα... 75 εκατ. ευρώ!

Στην αποκάλυψη λεπτομερειών για το συμβάν προχώρησε ο επικεφαλής της δημοφιλούς σελίδας, Κρίστιαν Σβαρτς

cr7-transfermarkt
Τον Μάρτιο του 2020 το Transfermarkt δημοσίευσε μια φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram με τους πιο ακριβούς πελάτες του ατζέντη Ζόρζε Μέντες, με τον Μπερνάρντο Σίλβα της Μάντσεστερ Σίτι να κατέχει λογικά την πρώτη θέση όσον αφορά την αξία μεταπώλησης.

Επιλογή λογική θα έλεγε κανείς, ειδικά αν συνυπολογίσουμε την ηλικία του και το γεγονός πως αποτελεί ένα από τα πιο καυτά ονόματα όχι μόνο στην υπερομάδα της Μάντσεστερ Σίτι αλλά και στην Πρέμιερ Λιγκ γενικότερα, με τους φανς του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου να «αναρωτιούνται» σε πολύ μεγάλο βαθμό εάν ο συμπατριώτης του CR7 αποτελεί τον καλύτερο παίκτη στο πρώτο μισό της σεζόν που ακολούθησε, δηλαδή της τρέχουσας.

Την άποψη της δημοφιλούς ιστοσελίδας, ωστόσο, δεν ενστερνίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τους υπεύθυνους των social media του Transfermarkt να αναφέρουν τότε σε εκείνο το ποστ πως δεν μπορούν να tagάρουν τον Πορτογάλο γιατί είχε μπλοκάρει τον λογαριασμό τους! «Δεν μπορούμε να κάνουμε tag τον Ρονάλντο γιατί μας μπλόκαρε αφότου είδε την την αγοραστική του αξία», είχαν γράψει σχετικά.

Περίπου έναν χρόνο αργότερα ήρθε ο Κρίστιαν Σβαρτς για να δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για το θέμα, μιλώντας στο «The Athletic».

«Πρώτα έστειλε ένα μήνυμα στα παιδιά που έχουμε στα σόσιαλ. Του απάντησαν, του εξήγησαν και του είπαν ότι είναι ο πρώτος και με διαφορά στους ποδοσφαιριστές της ηλικιακής του κατηγορίας. Αν θυμάμαι καλά η διαφορά με τον επόμενο παίκτη ήταν γύρω στα 30-50 εκατομμύρια. Μας έστειλε κάτι χαμοεγαλαστά emojis και μετά μας μπλόκαρε», ανέφερε.

Μετά τις δηλώσεις του Σβαρτς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που επέστρεψαν στο ποστ του Μαρτίου για να τον κοροϊδέψουν στα σχόλια, είτε να πάρουν το μέρος του.

Κλείσιμο
Για τον 37χρονο Κριστιάνο ακολούθησε η επιστροφή του από τη Γιουβέντους στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι έναντι σχεδόν 24 εκατομμυρίων ευρώ, με τη «Γηραιά Κυρία» να επιδιώκει μεν να βάλει κάποια λεφτά στην τσέπη της αλλά έχοντας ως κύριο στόχο της το να ξεφορτωθεί τον Πορτογάλο σούπερ σταρ από το μισθολόγιό της, με τα οικονομικά της αρκετά επηρεασμένα και από την πανδημία.

Το σχετικό ποστ:



Ειδήσεις σήμερα:

Κορωνοϊός: Μειώνονται οι διασωληνωμένοι, αυξάνονται οι εμβολιασμοί - Τι δείχνουν οι δείκτες για την πανδημία

Ποια Ουκρανία; Ρωσία και Κίνα συμφώνησαν για βάση στο Φεγγάρι μέχρι το 2035

Καιρός: Κακοκαιρία «εξπρές» φέρνει καταιγίδες και χιόνια, πώς θα εξελιχθεί το νέο «κύμα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης