Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ καταγγέλλει την έλλειψη ελέγχων για κορωνοϊό στο Australian Open

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ καταγγέλλει την έλλειψη ελέγχων για κορωνοϊό στο Australian Open

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ σημειώνει ότι εάν γίνουν τεστ θα βγουν πολλοί τενίστες θετικοί - Η άποψη του Στέφανου Τσιτσιπά

zverev
Τους φόβους του και τις ανησυχίες του για τα κρούσματα κορωνοϊού στο Australian Open εξέφρασε ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ο οποίος καταγγέλλει  ότι δεν γίνονται έλεγχοι από τους διοργανωτές. 

Ο Γερμανός τενίστας που είναι στο Νο2 του ταμπλό στο τουρνουά εξήγησε: «Μας επιτρέπουν να βγαίνουμε έξω, να τρώμε και να κάνουμε ότι θέλουμε οπότε νομίζω ότι είναι φυσιολογικό κάποιοι από τους παίκτες να έχουν κορωνοϊό.  Πιστεύω ότι κάποιοι τενίστες το είχαν και όταν έφτασαν εδώ. Κάποιοι το έχουν ακόμα και τώρα. Δεν μας ελέγχουν, οπότε πιστεύω πως αν κάνουμε τεστ τώρα, θα βγουν αρκετοί θετικοί». 

Ήδη έχουν βρεθεί δυο αθλητές θετικοί στον κορωνοϊό μετά από παιχνίδια τους στο Australian Open και υπάρχει φόβος για αύξηση κρουσμάτων.

Θέση για το θέμα πήρε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος θ' αντιμετωπίσει στον 3ο γύρο τον Μπενουά Περ που έχει νοσήσει πολλές φορές. 

«Είναι ευθύνη του κάθε αθλητή να κάνει τεστ συχνά για να δει αν είναι θετικός ή όχι, κάτι που κάνω κι εγώ. Έχω κάνει ήδη μερικά rapid τεστ για να δω που βρίσκομαι, είναι μια ευθύνη που έχω και κάτι που πρέπει να κάνω για να είμαι 100% σίγουρος», είπε ο Έλληνας τενίστας. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης