O Kρίστιαν Ερικσεν ονειρεύεται να επιστρέψει στα γήπεδα και ελπίζει να είναι παρών και στο Μουντιάλ

O Kρίστιαν Ερικσεν ονειρεύεται να επιστρέψει στα γήπεδα και ελπίζει να είναι παρών και στο Μουντιάλ

Σωματικά είμαι σε κορυφαία φόρμα και θέλω να συμμετέχω στην Εθνική είπε ο Δανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος ψάχνει και για ομάδα

eriksen_exiitirio
Την πρώτη του συνέντευξη μετά την κατάρρευση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα έδωσε ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Δανίας Κρίστιαν Έρικσεν, στο δανικό τηλεοπτικό κανάλι «DR1». Εκεί ανακοίνωσε ότι επιθυμεί να επιστρέψει άμεσα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. «Στόχος μου είναι να είμαι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Θέλω να παίξω», είπε ο διεθνής Δανός ποδοσφαιριστής. «Είναι ένας στόχος, ένα όνειρο. Το αν θα είμαι υποψήφιος είναι άλλο θέμα. Αλλά είναι όνειρό μου να επιστρέψω».

Ο 29χρονος μέσος κατέρρευσε στο γήπεδο της Κοπεγχάγης κατά τη διάρκεια του αγώνα των ομίλων του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με τη Φινλανδία τον περασμένο Ιούνιο. Στη συνέχεια χρειάστηκε να του γίνει ανάνηψη. Είναι σίγουρος ότι η επιστροφή του θα μπορούσε να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα: «Επειδή δεν νιώθω κάτι διαφορετικό. Σωματικά, είμαι και πάλι σε κορυφαία φόρμα». Ήθελε πολύ να επιστρέψει στην εθνική ομάδα και να δείξει ότι η κατάρρευσή του ήταν ένα περιστασιακό φαινόμενο. «Η καρδιά μου δεν είναι εμπόδιο», είπε ο Έρικσεν. Το αν θα επιστρέψει εξαρτάται πλέον από τους προπονητές του.

Στη συνέντευξη, που προβλήθηκε την Τρίτη, ο Έρικσεν ευχαρίστησε επίσης τον κόσμο για την παγκόσμια συμπάθεια, με την οποία ανταποκρίθηκε στο δράμα του. «Ήταν εξαιρετικό, αυτό που βίωσα. Ήταν μια μεγάλη βοήθεια για μένα να νοιώσω όλη τη συμπαράσταση του κόσμου. Πολλοί εξακολουθούν να μου στέλνουν μηνύματα. Τους ευγνωμονώ όλους και θέλω να τους ευχαριστήσω» είπε.

«Ήταν περίεργο γιατί δεν περίμενα να μου στείλουν λουλούδια επειδή ήμουν νεκρός για πέντε λεπτά», είπε ο Έρικσεν. Μετά την κατάρρευση του και τις απαραίτητες εξετάσεις στον ποδοσφαιριστή εμφυτεύτηκε ένας απινιδωτής που αναγνωρίζει καρδιακές αρρυθμίες και προκαλεί σοκ σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Αναγκάστηκε λοιπόν να λύσει το συμβόλαιό του με την Ίντερ, γιατί στην Ιταλία κανένας παίκτης δεν επιτρέπεται να παίζει με απινιδωτή.

Πηγή: politicus.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης