Europa League: Η Αταλάντα αντίπαλος του Ολυμπιακού!

Europa League: Η Αταλάντα αντίπαλος του Ολυμπιακού!

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αντιμετωπίσουν την ομάδα θαύμα από το Μπέργκαμο στα play offs του Europa League ό - Ο πρώτος αγώνας στην Ιταλία  στις 17 Φεβρουαρίου και ο επαναληπτικός στο «Γ. Καραϊσκάκης» μια εβδομάδα αργότερα

olympiacos-klirosi-europa-arthro
Η εκπληκτική Αταλάντα η οποία έχει καταφέρει να μπει σφήνα στους μεγάλους του ιταλικού ποδοσφαίρου είναι το εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός για να βρεθει στους 16 του Europa League.

Οι «Μπεργκαμάσκι» έχασαν το εισιτήριο για τα νοκ του Champions League την τελευταία αγωνιστική των ομίλων όταν ηττήθηκαν εντός έδρας από την Βιγιαρεάλ (σ' ένα ματς που έγινε με μια ημέρα καθυστέρηση λόγω σφοδρής χιονόπτωσης).

Ωστόσο το εκπληκτικό σύνολο που έχει τη σφραγίδα του Τζιανπέρο Γκασπερίνι είναι μια πραγματική μηχανη των γκολ, η οποία βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας στη Serie A έχοντας ένα εντυπωσιακό σερί με συνεχόμενες νίκες... Η Αταλάντα αγνοεί την ήττα στο ιταλικό πρωτάθλημα από τις 17/10 και εδώ και 10 αγωνιστικές έχει 8 νίκες, 2 ισοπαλίες ενώ σε 17 αγώνες έχει πετύχει 37 γκολ και έχει δεχθεί 20.

Δείτε την τελευταία της νίκη στην έδρα της Βερόνα το μεσημέρι της Κυριακής 12/12

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cgdgs6t2w99t-sf)


Κλείσιμο
Η Αταλάντα αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά ελληνική ομάδα καθώς το 1987 είχε κοντραριστεί με τον ΟΦΗ για το πάλαι ποτέ Κύπελλο UEFA με τον εντός έδρας αγώνα των Κρητικών να διεξάγεται στην Τούμπα!

Η «βασίλισσα» του θεσμού Σεβίλλη, θα έχει - θεωρητικά - εύκολο έργο απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ενώ η Μπαρτσελόνα που βρίσκεται για πρώτη φορά στο Europa League θα αντιμετωπίσει την Νάπολι του Κώστα Μανωλά.

Η Πόρτο του Κονσεϊσάο θα παίξει με την Λάτσιο κι η Σέριφ των Αθανασιάδη, Κολοβού και Ευαγγέλου με την Μπράγκα. Η Λειψία από την άλλη, έπεσε πάνω στην Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:
Σεβίλλη-Ντινάμο Ζάγκρεμπ
Αταλάντα-Ολυμπιακός
Λειψία-Ρεάλ Σοσιεδάδ
Μπαρτσελόνα-Νάπολι
Ζενίτ-Μπέτις
Μπορούσια Ντόρτμουντ-Ρέιντζερς
Σέριφ Τίρασπολ-Μπράγκα
Πόρτο-Λάτσιο

Τα πρώτα παιχνίδια των play-offs του Europa League είναι προγραμματισμένα για τις 17 Φεβρουαρίου και οι επαναληπτικοί μια βδομάδα μετά, στις 24 του ίδιου μήνα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης