Παρί Σεν Ζερμέν: Ξύλο, σεξ και κρυφές sim παίζουν... μπάλα

Παρί Σεν Ζερμέν: Ξύλο, σεξ και κρυφές sim παίζουν... μπάλα

Η απίστευτη ιστορία ενός άγριου ξυλοδαρμού που έφερε στο φως τις ερωτικές ατασθαλίες του παλαίμαχου άσου Ερίκ Αμπιντάλ - Είναι το τρίτο σκάνδαλο που συγκλονίζει την ομάδα του Παρισιού μετά το διαζύγιο και την επανασύνδεση του Μάουρο Ικάρντι με τη Γουάντα Νάρα και από την απίθανη ληστεία του Αντερ Ερέρα από μια ιερόδουλη

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
abidal-hamraoui-arthro
Τη δεκαετία του ’90 ο κόσμος του ποδοσφαίρου είχε βρει ένα νέο παρατσούκλι για την παραπαίουσα -εκείνη την εποχή- Μπάγερν Μονάχου, την οποία όλοι αποκαλούσαν περιπαικτικά: FC Hollywood! Ο λόγος; Η ομάδα όχι μόνο δεν μπορούσε να κατακτήσει κάποιον τίτλο, αλλά οι ποδοσφαιριστές της (αλλά και κάποια διοικητικά στελέχη ή και μέλη του προπονητικού τιμ) ήταν περισσότερες φορές στα πρωτοσέλιδα των ΜΜΕ που ασχολούνταν με το... lifestyle απ’ ό,τι στα αθλητικά Μέσα. Αρκετά χρόνια αργότερα, η σημερινή Μπάγερν είναι μια ομάδα-υπόδειγμα, ωστόσο ένας άλλος ευρωπαϊκός ποδοσφαιρικός κολοσσός διεκδικεί τον -όχι ιδιαίτερα τιμητικό- τίτλο της νέας FC Hollywood!

Ο λόγος για την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία μέσα σε λίγες εβδομάδες έχει ζήσει όσα δεν θα μπορούσαν να φανταστούν οι οπαδοί της. Από την έλευση του Λιονέλ Μέσι και την πρώτη κόντρα με τον Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, στο διαζύγιο και την επανασύνδεση του Μάουρο Ικάρντι με τη Γουάντα Νάρα και από την απίθανη ληστεία του Αντερ Ερέρα στη σοκαριστική επίθεση που δέχθηκε η σταρ της γυναικείας ομάδας της Παρί, Κεϊρά Χαμραουί. Μία υπόθεση για την οποία αρχικά συνελήφθη η συμπαίκτριά της Αμινάτα Ντιαλό, αλλά πλέον οι έρευνες στρέφονται στον παλαίμαχο διεθνή άσο Ερίκ Αμπιντάλ και τη σύζυγό του Χαγιέτ (οι οποίοι είναι πλέον ένα βήμα από τον χωρισμό). Το ποδοσφαιρικό Χόλιγουντ στα καλύτερά του!

Η αλήθεια είναι ότι στον χώρο του γυναικείου ποδοσφαίρου δεν υπάρχει ανάλογο προηγούμενο σαν κι αυτό που βιώνουμε από το βράδυ της 4ης Νοεμβρίου, όταν και έγινε η επίθεση στο αστέρι της γυναικείας ομάδας της Παρί, Κεϊρά Χαμραουί. Μια επίθεση που έμεινε κρυφή μέχρι τις 10 Νοεμβρίου, όταν η Αστυνομία ανακοίνωσε τη σύλληψη της Ντιαλό, συμπαίκτριας της Χαμραουί στην Παρί και την εθνική ομάδα, η οποία θεωρείτο ως η ηθική αυτουργός της επίθεσης! Ντιαλό και Χαμραουί είχαν βρεθεί σε δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση της Παρί στην ομάδα και η πρώτη μετέφερε με το αμάξι της τη Χαμραουί και τη συμπαίκτριά τους Σακίνα Καρσαουί στα σπίτια τους. Η Ντιαλό άφησε πρώτα την Καρσαουί και λίγα μέτρα προτού φτάσουν στο σπίτι της Χαμραουί δύο μασκοφόροι άνδρες πλησίασαν το αμάξι, έβγαλαν με τη βία τη Χαμραουί και τη χτύπησαν με έναν λοστό σε χέρια και πόδια. Το θρίλερ μόλις είχε αρχίσει...

20305648


Θρίλερ

Η Χαμραουί, η οποία επέστρεψε το περασμένο καλοκαίρι στην Παρί, μετά από δύο σεζόν στην Μπαρτσελόνα, μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο και η Αστυνομία άνοιξε φάκελο γι’ αυτήν την περίεργη υπόθεση η οποία είδε το φως της δημοσιότητας στις 10 Νοεμβρίου όταν η γαλλική εφημερίδα «Equipe» αποκάλυψε ότι οι Αρχές συνέλαβαν την Ντιαλό θεωρώντας ότι αυτή οργάνωσε την επίθεση προκειμένου να πάρει τη θέση της στην 11άδα. Πώς κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα; Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν πέντε αθλήτριες της Παρί, το προηγούμενο διάστημα δέχθηκαν ανώνυμα τηλεφωνήματα αλλά και γραπτά μηνύματα από αγνώστους, μέσω των οποίων τους ενημέρωσαν για παράνομες σχέσεις που είχε η Χαμραουί κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Βαρκελώνη. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν ότι τα τηλεφωνήματα αυτά έγιναν από μια περιοχή όπου υπάρχει σωφρονιστικό ίδρυμα και ανάμεσα στους κρατούμενους είναι ένας παιδικός φίλος της Ντιαλό με τον οποίο είχε συχνή επαφή.

Κλείσιμο
Τα κομμάτια του παζλ φαίνονταν να μπαίνουν σε μια σειρά. Μια 26χρονη χάνει τη θέση της στην ομάδα από μια 31χρονη και αφού αρχικά ένας άγνωστος δημιουργεί κλίμα εις βάρος της με ανώνυμα τηλεφωνήματα, άγνωστοι την ξυλοκοπούν και η θέση της στην ενδεκάδα δεν κινδυνεύει πλέον. Και αμέσως στη μνήμη πολλών ήρθε η απίστευτη ιστορία των Νάνσι Κέριγκαν και Τόνια Χάρντινγκ, των δύο αθλητριών του καλλιτεχνικού πατινάζ από τις ΗΠΑ οι οποίες διεκδικούσαν μία θέση στην ολυμπιακή ομάδα... Η Κάριγκαν φαινόταν να έχει το πάνω χέρι, αλλά λίγες ημέρες πριν από τον κρίσιμο αγώνα επιλογής, στις 6 Ιανουαρίου 1994, δέχθηκε επίθεση έξω από το παγοδρόμιο όταν δύο άνδρες τη χτύπησαν με μπαστούνι του μπέιζμπολ!

Οπως αποδείχθηκε, οι δράστες ήταν οι Σέιν Σταντ, Ντέρικ Σμιθ, τους οποίους είχε προσλάβει ο Τζεφ Tζιλόουλι, πρώην σύζυγος της Τόνια Χάρντινγκ, προκειμένου να ανοίξει ο δρόμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες για την αγαπημένη του... Αυτή η ιστορία μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη το 2017 με τον τίτλο «I, Tonya», όμως η ιστορία της Χαμραουί φαίνεται ότι παίρνει διαφορετική τροπή και το δικό της... σενάριο είναι ακόμη υπό εξεργασία. Σχεδόν 36 ώρες μετά τη σύλληψή της η Ντιαλό αφέθηκε ελεύθερη χωρίς να της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, με την ίδια να δηλώνει από την πρώτη στιγμή αθώα και μέσα από τις καταθέσεις της να δίνει μια εντελώς άλλη διάσταση στις έρευνες. Οπως ανέφερε στους αστυνομικούς, την ώρα που ο δράστης της επίθεσης χτυπούσε τη Χαμραουί τής φώναζε: «Ωστε σου αρέσει να κοιμάσαι με παντρεμένους άνδρες, ε;». Ωστόσο αυτό που φαίνεται πως άλλαξε εντελώς τα δεδομένα ήταν το γεγονός ότι, όπως αποδείχθηκε, η κάρτα SIM, που ήταν στο τηλέφωνο της Χαμραουί, είχε βγει στο όνομα του Αμπιντάλ, τον οποίο το θύμα κάλεσε τόσο το βράδυ της επίθεσης όσο και την επόμενη μέρα!

Τι σχέση έχει ο παλαίμαχος Γάλλος διεθνής άσος, ο οποίος είχε και ένα σύντομο πέρασμα στο φινάλε της καριέρας του από τον Ολυμπιακό, με τη Χαμραουί; Συνυπήρξαν στην Μπαρτσελόνα την τριετία 2018-2020, όταν αυτός ήταν τεχνικός διευθυντής των Μπλαουγκράνα κι αυτή αθλήτρια της ομάδας κι απ’ ό,τι φαίνεται οι δυο τους ήρθαν πολύ... κοντά. Τόσο κοντά που η Χαμραουί όταν ρωτήθηκε γιατί η κάρτα SIM δεν είναι στο όνομά της, απάντησε: «Γιατί ανήκει στον πρώην μου!», ενώ, σύμφωνα με τις μαρτυρίες της Ντιαλό και της Καρσαουί, το πρωί της επόμενης ημέρας της επίθεσης όταν επισκέφτηκαν τη συμπαίκτριά τους, αυτή τηλεφώνησε στον Αμπιντάλ και (έχοντας ανοικτή ακρόαση) τον ρώτησε ευθέως: «Ερίκ, πιστεύεις ότι η γυναίκα σου είναι ικανή να έχει οργανώσει αυτή την επίθεση;».

21536700
080_HL_FARLAND_1524676


Το διαζυγιο

Η κατηγορηματική άρνηση του Αμπιντάλ για την εμπλοκή της συζύγου του Χαγιέτ μπορεί να πρόσφερε μια... ανακούφιση στη λαβωμένη Χαμραουί, αλλά η συγκεκριμένη μαρτυρία έφερε τον Γάλλο ποδοσφαιριστή στο κάδρο των ερευνών, με τον ίδιο και τη σύζυγό του να ζητούν (μέσω του δικηγόρου τους) να κληθούν άμεσα για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση με την οποία δεν έχουν καμία σχέση. Βέβαια το γεγονός ότι το ζεύγος Αμπιντάλ χρησιμοποιεί διαφορετικούς δικηγόρους στη συγκεκριμένη υπόθεση προκάλεσε απορίες, οι οποίες λύθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής. «Η Χαγιέτ Αμπιντάλ μετά την “ομολογία” του συζύγου της για την εξωσυζυγική σχέση του με την Κεϊρά Χαμραουί θα υποβάλει αίτηση διαζυγίου στο αρμόδιο δικαστήριο στη Βαρκελώνη», ανέφερε σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο δικηγόρος της απατημένης συζύγου, με τον νομικό εκπρόσωπο του Αμπιντάλ να αρκείται στο «ουδέν σχόλιον».

Προφανώς ο παλαίμαχος άσος δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της ζωής του... Και αν τελικά κληθεί να καταθέσει, τότε θα βρεθεί με ένα δεύτερο ανοικτό δικαστικό μέτωπο, καθώς από το 2018 έχει ανοίξει ξανά ο φάκελος που αφορά τη μεταμόσχευση ήπατος στην οποία είχε υποβληθεί το 2012. Δωρητής ήταν ένας ξάδερφός του με τις ισπανικές αρχές (η επέμβαση είχε γίνει στη Βαρκελώνη ενόσω ήταν παίκτης της Μπάρτσα) να θεωρούν ότι ο συγγενής του είχε πάρει χρήματα από τον ίδιο προκειμένου να του δωρίσει το όργανό του. Η υπόθεση είχε κλείσει το 2018, ωστόσο έναν χρόνο αργότερα άνοιξε εκ νέου.Μέσα σε αυτό το... σύμπλεγμα των μπερδεμένων σχέσεων που αφορούν τη γυναικεία ομάδα της Παρί, τις τελευταίες ημέρες τα γαλλικά ΜΜΕ εμπλέκουν στην υπόθεση και την κορυφαία Γαλλίδα μάνατζερ αθλητών.

Ο λόγος για τη Σόνια Σουίντ, πρώην βολεϊμπολίστρια, εστεμμένη Μις Οβέρν το 2003, με σπουδές στην Ιατρική που έμειναν στη μέση, η οποία από το real estate μεταπήδησε το 2010 στον χώρο του αθλητισμού καταφέρνοντας το 2014 να πείσει την Κλερμόν (ομάδα της Β’ Εθνικής) να πάρει γυναίκα προπονήτρια! Πού εμπλέκεται η Σουίντ στην όλη υπόθεση; Είναι μάνατζερ τόσο της Ντιαλό όσο και της Χαμραουί, αλλά εμφανίστηκε μόνο όταν αποφυλακίστηκε η πρώτη! Κλαίγοντας της εξέφρασε τη στήριξή της, ωστόσο η Ντιαλό περίμενε να το κάνει δημόσια, κάτι που δεν έγινε ποτέ, όπως και η ανανέωση του συμβολαίου της, που εδώ και μήνες έχει μείνει στον αέρα, παρόλο που η Σουίντ έχει εξαιρετικές σχέσεις με τη διοίκηση της Παρί.

Ο χωρισμός

Η επίθεση στη Χαμραουί ήταν ο τελευταίος κρίκος στην αλυσίδα των εξωαγωνιστικών θεμάτων που έχουν ταλαιπωρήσει την Παρί Σεν Ζερμέν τον τελευταίο μήνα. Στις 16 Οκτωβρίου, τη στιγμή που μόλις είχε καταλαγιάσει η σκόνη από την κόντρα Ποτσετίνο - Μέσι (όταν ο προπονητής αποφάσισε να κάνει αλλαγή τον σούπερ σταρ), η Νάρα με ποστάρισμά της στα social media ανακοίνωσε τον χωρισμό της με τον (επίσης Αργεντινό) επιθετικό Μάουρο Ικάρντι. «Μία ακόμη οικογένεια κατέστρεψες για μία σκύλα», έγραψε χαρακτηριστικά και λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστό ότι αναφερόταν στην Τσίνα Σουάρες, η οποία δηλώνει ηθοποιός, τραγουδίστρια, μοντέλο και χορεύτρια! Η Σουάρες είχε στείλει πικάντικο μήνυμα στον Ικάρντι, το οποίο ανακάλυψε η Νάρα, με αποτέλεσμα να γίνει ο κακός χαμός! Ο Ικάρντι παρακαλούσε για συγχώρεση ορκιζόμενος ότι δεν έγινε τίποτα, με τη σύζυγό του τη μία μέρα να τον διαγράφει από παντού και την άλλη να ανεβάζει ρομαντικές φωτογραφίες μαζί του, αλλά τελικά φαίνεται ότι το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί. Απλά σε όλο αυτό το διάστημα ο Ικάρντι είχε μείνει εκτός προπονήσεων και αγώνων, ενώ η Νάρα πέρα από σύζυγός του είναι και μάνατζέρ του.

Την πρώτη εβδομάδα του σίριαλ Ικάρντι - Νάρα προέκυψε και άλλος εξωαγωνιστικός πονοκέφαλος με πρωταγωνιστή τον Αντερ Ερέρα. Στις 21 Οκτωβρίου ο Ισπανός μέσος επέστρεφε σπίτι του μετά από μια εκδήλωση χορηγών της Παρί και όταν σταμάτησε το αυτοκίνητό του σε ένα κόκκινο φανάρι, εισέβαλε μια... τρανς ιερόδουλη, η οποία κρατώντας κάτι που έμοιαζε με όπλο τον απείλησε και του πήρε το πορτοφόλι και το κινητό! Ο Ερέρα την παρακάλεσε να του αφήσει το κινητό, με τη δράστιδα να συμφωνεί ζητώντας από τον Ισπανό να τη μεταφέρει σε ένα άλλο σημείο, όπως και έγινε.

Η ληστεία στον Ερέρα, πάντως, ήταν ένα ακόμη χτύπημα για την Παρί, καθώς τα προηγούμενα χρόνια συχνά-πυκνά τα σπίτια των παικτών είχαν γίνει στόχος διαρρηκτών, με αποκορύφωμα την περσινή σεζόν, όταν ληστές εισέβαλαν στις οικείες των Ανχελ Ντι Μαρία και Μαρκίνιος. Η σύζυγος και τα παιδιά του πρώτου έμειναν όμηροι των ληστών για λίγες ώρες, χωρίς να τους πειράξουν, ενώ ο πατέρας του δεύτερου είχε γρονθοκοπηθεί όταν προέβαλε αντίσταση. Προφανώς στην Πόλη του Φωτός δεν είναι όλα τόσο λαμπερά. Μόνο που όλα τα παραπάνω αρκούν για να φτιαχτεί ένα εξαιρετικό σενάριο για μια ταινία με τίτλο «FC Hollywood».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης