Ηρακλής: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κώστα Μέξα

Ηρακλής: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κώστα Μέξα

Η ΚΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε την πρόσληψη του Κώστα Μέξα στην τεχνική ηγεσία και ο Κερκυραίος τεχνικός χαρακτήρισε σημαντική (για τον ίδιο) την επιστροφή του στους «κυανόλευκους»

welcomemexas_154946
Ο Κώστας Μέξας είχε συνεργαστεί με τον Ηρακλή στην τριετία 2008-11 ως μέλος του τεχνικού επιτελείου για να ακολουθήσει η χρονιά 2018-19 όπου οδήγησε τους Θεσσαλονικείς στην επιστροφή τους στη Stoiximan Basketleague. Είχαν προηγηθεί οι συνεργασίες με ΚΑΟΔ (2011-15), Απόλλων Πατρών (2015-17) και Τρίκαλα (2017-18). Η τελευταία ομάδα του ήταν ο ΠΑΟΚ έως και τις αρχές της προηγούμενους αγωνιστικές περιόδου και πλέον θα εργαστεί για 3η φορά στον Ηρακλή.

«Είναι σημαντική στιγμή για μένα η επιστροφή στον ΗΡΑΚΛΗ. Έχουμε ζήσει εδώ αρκετές καλές στιγμές, αλλά και κάποιες δύσκολες. Ελπίζω να είναι πάλι ευχάριστες οι στιγμές, που θα ζήσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα. Σίγουρα χρειάζεται πολύ δουλειά, σε όλα τα επίπεδα, εντός κι εκτός παρκέ. Θεωρούμε ότι η ομάδα έχει ταλέντο, έχει προοπτική, έχει ικανά παιδιά και πιστεύω ότι τα έχει δείξει αυτά τα στοιχεία. Ήταν άτυχη σε κάποια παιχνίδια. Πιστεύω ότι, μέσα από τη σκληρή δουλειά θα πάρουμε τα αποτελέσματα, που θέλουμε για να βγει η ομάδα από τη δύσκολη θέση, στην οποία βρίσκεται», δήλωσε ο Κώστας Μέξας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ηρακλή.

Προβλέπεται να κάνει το ντεμπούτο του στον αυριανό (10/11) αγώνα με την Μπαχτσέσεχιρ. «Έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα με τη Bahcesehir College, τον οποίο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να δούμε κάποια πράγματα, παρότι έρχεται πολύ γρήγορα και ύστερα από μια μόλις προπόνηση με την ομάδα. Κάποια πράγματα θα μπορέσουμε να τα αξιολογήσουμε, γιατί είναι σημαντικό τη δεδομένη χρονική στιγμή να γίνει αξιολόγηση κάποιων καταστάσεων, ώστε να δούμε που βαδίζουμε, τι πρέπει να βελτιώσουμε και σε ποιους τομείς να δώσουμε έμφαση».


Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Όχι σε lockdown ακόμη κι αν το προτείνει η επιτροπή γιατί έχουμε το εμβόλιο, ξεκαθαρίζει ο Βορίδης

Με την σχολική κάρτα οι μαθητές στα μαγαζιά και την εστίαση, λέει ο Γεωργαντάς

Στις Άγριες Μέλισσες ο Ζάχος δείχνει τις προθέσεις του στην Ελένη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης