«Ο Ρονάλντο είναι ο... Τζόρνταν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», δήλωσε ο Σόλσκιερ
Ο Πορτογάλος άσος ξελάσπωσε με δύο γκολ -το ένα στην εκπνοή- τους «κόκκινους διάβολους» στο ματς με την Αταλάντα
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έσωσε τον βαθμό στο Μπέγκαμο, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων για το τελικό 2-2 απέναντι στην Αταλάντα.
Σε ένα κακό βράδυ για τους «κόκκινους διαβόλους», ο Πορτογάλος σούπερ σταρ «ξελάσπωσε» τη Γιουνάιτεντ καθώς σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των Άγγλων, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, προχώρησε σε έναν εντυπωσιακό παραλληλισμό, παρομοιάζοντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Μάικλ Τζόρνταν των Σικάγο Μπουλς!
«Ο Κριστιάνο για εμάς είναι σαν τον Μάικλ Τζόρνταν για τους Σικάγο Μπουλς. Κανείς δεν μπορείς να αμφισβητήσει τον χαρακτήρα αυτών των παικτών. Απλώς δεν τα παρατάνε και δεν υποχωρούν, απλά συνεχίζουν. Έπρεπε να κάνουμε μερικές αλλαγές και λειτούργησαν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο 48χρονος Νορβηγός τεχνικός.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.