Όλα ανοικτά στη Γιουνάιτεντ για το μέλλον του Σόλκσιερ που έκανε ενωτική ομιλία στα αποδυτήρια

Όλα ανοικτά στη Γιουνάιτεντ για το μέλλον του Σόλκσιερ που έκανε ενωτική ομιλία στα αποδυτήρια

Σε κατάσταση σοκ παραμένει η Γιουνάιτεντ μετά την εντός έδρας ήττα με 5-0 από τη Λίβερπουλ - Ενωτικό μήνυμα από τον Σόλκσιερ στα αποδυτήρια, ενώ την ίδια ώρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει συνάντηση κορυφής για το μέλλον του

ole_gunnar_solskjaer_22_18122018
Ο θρίαμβος της Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ έχει προκαλέσει τρομερές αναταράξεις στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη διοίκηση του συλλόγου να παραμένει... βουβή.

Οι φήμες περί απομάκρυνσης του Όλε Γκούναρ Σόλκσιερ έχουν φουντώσει με το όνομα του Αντόνιο Κόντε να ακούγεται όλο και πιο έντονα, καθώς ο μοναδικός ένθερμος υποστηρικτής του Νορβηγού παραμένει ο άλλοτε συμπαίκτης του και νυν τηλεσχολιαστής Γκάρι Νέβιλ.

«Ας πιάσουν δουλειά οι υπεύθυνοι δημοσίων σχέσεων των ποδοσφαιριστών για να ρίξουν όλη την ευθύνη στον προπονητή και να απολυθεί», έγραψε ειρωνικά ο παλαίμαχος άσος την ίδια ώρα που ο Σόλκσιερ φέρεται να έχει προσπαθήσει να αγγίξει το φιλότιμο των παικτών του.

Αν και εμφανώς σοκαρισμένος από το απίστευτο αποτέλεσμα όταν μπήκε στα αποδυτήρια είπε στους παίκτες του: «Έρχεται μια πολύ δύσκολη εβδομάδα όπου θα έχουμε πολύ μεγάλη πίεση. Ωστόσο είτε θα φαγωθούμε μεταξύ μας είτε θα μείνουμε ενωμένοι και σαν οικογένεια θα σηκωθούμε ξανά».

Η Γιουνάιτεντ έχει μπροστά της ένα δεκαήμερο φωτιά καθώς το Σάββατο παίζει στο Λονδίνο με την Τότεναμ, ακολουθεί το εκτός έδρας ματς για το Champions League με την Αταλάντα και αμέσως μετά το ντέρμπι με την Σίτι.

Κι αυτή ακριβώς η σειρά των αγώνων συν τις φήμες που θέλουν τους παίκτες της Γιουνάιτεντ να έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους προς τις ικανότητες του Νορβηγού, έχουν προκαλέσει συναγερμό στις τάξεις των διοικούντων παρόλο που η οικογένεια Γκλέιζερ δεν έχει άρει την στήριξη προς το πρόσωπο του.

Πληροφορίες από το Νησί αναφέρουν ότι υπάρχει έκτακτη σύσκεψη κορυφής όπου συζητείται το μέλλον του Σόλσκιερ και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης