Οπαδός της Σίτι στην εντατική μετά από επίθεση στο Βέλγιο - Συνελήφθησαν πέντε άτομα

Οπαδός της Σίτι στην εντατική μετά από επίθεση στο Βέλγιο - Συνελήφθησαν πέντε άτομα

Πρόκειται για 63χρονο ο οποίος δέχθηκε επίθεση έξω απο βενζινάδικο γιατί φορούσε κασκόλ των «Πολιτών» - Η ανακοίνωση των δυο ομάδων για το συμβαν

city_fan
Ένας οπαδός της Μάντσεστερ Σίτι που ζει στο Βέλγιο νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε ΜΕΘ νοσοκομείου της Γάνδης έπειτα από επίθεση που δέχθηκε μετά το τέλος του αγώνα των «Πολιτών» με την Κλαμπ Μπριζ στο «Γιαν Μπρέιντελ» το βράδυ της Τρίτης για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Ο οπαδός της Σίτι δέχθηκε την επίθεση ενώ επέστρεφε στο σπίτι του σε ένα πρατήριο καυσίμων στο Ντρόνγκεν και αφορμή στάθηκε σύμφωνα με μαρτυρίες ένα κασκόλ που φορούσε με τα χρώματα της ομάδας του Μάντσεστερ.

Όπως επιβεβαίωσε η αστυνομία στο Βέλγιο για το περιστατικό έχουν συλληφθεί πέντε άτομα, ενώ σύμφωνα με τον εισαγγελέα της Ανατολικής Φλάνδρας «Το θύμα, ένας 63χρονος άνδρας από το Νινοβ, κινδυνεύει θανάσιμα».

Η Μάντσεστερ Σίτι δήλωσε ότι συνεργάζεται με την Κλαμπ Μπριζ, καθώς και με τη Βελγική και βρετανική αστυνομία για να συγκεντρώσει περισσότερες πληροφορίες.

Οι «Πολίτες» με ανακοίνωση τους τόνισαν: «Αυτή τη στιγμή συνεργαζόμαστε με τους ομολόγους μας στην Μπριζ, καθώς και με τη βελγική και την αστυνομία του Μάντσεστερ για να βρούμε περισσότερες πληροφορίες. Οι σκέψεις μας και οι καλύτερες ευχές μας απευθύνονται στην οικογένεια και τους φίλους του φιλάθλου μας, ο οποίος παραμένει στο νοσοκομείο»

Κλείσιμο
«Η Κλαμπ Μπριζ αποδοκιμάζει έντονα κάθε εγκληματική συμπεριφορά, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου», ανακοίνωσε από την πλευρά του ο σύλλογος από το Βέλγιο.


Ειδήσεις σήμερα:

Σκάνδαλο στη «Bild»: Πώς o διευθυντής σύνταξης «έριχνε» τις γυναίκες στο κρεβάτι του - Οι δωροδοκίες, οι υποσχέσεις και τα πλαστά έγγραφα

Τσιόδρας: Με τα εμβόλια έχουμε αποφύγει 8.400 θανάτους και 5.500 διασωληνώσεις

Οικονόμου: «Όχι» σε διόδια στο κέντρο της Αθήνας - Τι είπε για τον Δακτύλιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης