Το επαγγελματικό ντεμπούτο του Ρομέο Μπέκαμ - Δείτε βίντεο

Το επαγγελματικό ντεμπούτο του Ρομέο Μπέκαμ - Δείτε βίντεο

Ο 19χρονος γιος του Ντέιβιντ Μπέκαμ αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την ομάδα του Φορντ Λοντερντέιλ, θυγατρική της Ίντερ Μαϊάμι στην οποία ιδιοκτήτης-πρόεδρος είναι ο πατέρας του

Romeo2
Οκτώ χρόνια και τέσσερις μήνες από το τελευταίο αντίο του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο (ως παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν), η φανέλα με το όνομα Μπέκαμ στην πλάτη εμφανίστηκε σε επίσημο αγώνα.

Μόνο που δεν είχε το Νο7, αλλά το Νο11 και δεν ήταν κάποιος αγώνας βετεράνων στον οποίο συμμετείχε ο παλαίμαχος άσος, αλλά επίσημο ματς της USL League, της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας των ΗΠΑ.

Κι ο νεαρός που τη φορούσε ήταν ο 19χρονος Ρομέο Μπέκαμ, ο δευτερότοκος γιος του που ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του και χθες έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο με τη Φορτ Λοντερντέιλ, τη θυγατρική ομάδα της Ίντερ Μαϊάμι στην οποία ιδιοκτήτης είναι ο πατέρας του.

HIGHLIGHTS #FTLvTRM | 09-19-2021


Μπορεί να μη φορούσε τον αριθμό του πατέρα του, αλλά αγωνίστηκε στην ίδια θέση (δεξιός χαφ-εξτρέμ) έχοντας εξαιρετική παρουσία όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, καθώς «τάισε» με πολλές πάσες τους επιθετικούς της ομάδας του, ωστόσο το ματς έληξε ισόπαλο 2-2.

Συμπαίκτης του Ρομέο ήταν ο Χάρβεϊ Νέβιλ, γιος του Φιλ Νέβιλ, νυν πρπονητή της Ίντερ Μαϊάμι κι επί πολλά χρόνια συμπαίκτης του Ντέιβιντ Μπέκαμστη Γιουνάιτεντ και την Εθνική Αγγλίας.



Ειδήσεις σήμερα:

Συντάξεις Οκτωβρίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής για όλα τα ταμεία από τον e-ΕΦΚΑ

Ηλικιωμένος έδωσε «τέλος» στη ζωή του με καραμπίνα στα Χανιά

Φοιτητικό επίδομα: Ανοίγει ξανά η πλατφόρμα για αιτήσεις - Πότε λήγει η προθεσμία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης