US Open, Σάκκαρη-Κόστγιουκ 2-0 σετ (6-4, 6-3): Με άνεση και στιλ

US Open, Σάκκαρη-Κόστγιουκ 2-0 σετ (6-4, 6-3): Με άνεση και στιλ

Η Μαρία Σάκκαρη μπήκε με το δεξί στο US Open καθώς επικράτησε μετά από καλή εμφάνιση της Ουκρανής Μάρτα Κόστγιουκ (Νο 56) με 2-0 σετ 

sakkari23
Παρά το άγχος της πρεμιέρας, η Μαρία Σάκκαρη μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο αμερικανικό Όπεν επικρατώντας με 2-0 της Ουκρανής Κόστγιουκ.

Ο αγώνας ξεκίνησε με το χειρότερο δυνατό τρόπο καθώς η Κόστγιουκ πήρε το πρώτο γκέιμ και έκανε το μπρέικ στο δεύτερο, ωστόσο η Μαρία μπήκε σιγά, σιγά στο ματς και απάντησε άμεσα στο μπρέικ για να ισοφαρίσει σε 2-2.

Η Ουκρανή απείλησε με νέο μπρέικ στο 3-4, αλλά η Μαρία έσβησε 4 μπρέικ πόιντς και εκεί το μομέντουμ άλλαξε. Η Κόστγιουκ άρχισε να κάνει λάθη για να έχουμε το πρώτο προβάδισμα της Σάκκαρη με το δεύτερο μπρέικ της και τελικά να πάρει το σετ με 6-4.

Το σερί της Μαρίας έφτασε στα 5 κερδισμένα γκέιμς καθώς πήρε τα δύο πρώτα στο 2ο σετ, ωστόσο από το 2-0 και μετά είχαμε ανατροπή σκηνικού. Η Κόστγιουκ άρχισε να πιέζει, η Μαρία άρχισε τα λάθη και όχι μόνο ισοφάρισε και προηγήθξηκε με 2-3, αλλά απείλησε και με νέο μπρέικ καθώς προηγήθηκε με 15-40, όμως η Σάκκαρη μπόρεσε να κρατήσει το σερβις της.

Κι αυτό ήταν το τελευταίο κομβικό σημείο στο ματς καθώς η Μαρία κατάφερε αμέσως μετά να κάνει νέο μπρέικ και κρατώντας το δικό της σερβίς έφτασε στο 5-3.

Η Κόστγιουκ προηγήθηκε με 15-40 δείχνοντας ικανή να μειώσει το σκορ, ωστόσο η Μαρία αντέδρασε και η Ουκρανή λύγισε στην πίεση κάνοντας τέσσερα συνεχόμενα λάθη που έστειλαν την Σάκκατη στον 2ο γύρο του US Open.

Εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Σεβάστοβα (Λετονία)-Σινιάκοβα (Τσεχία).

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα προθεσμία να απολογηθεί πήρε ο Ρούμπεν Σεμέδο - «Είμαι αθώος», λέει ο ποδοσφαιριστής

US Open - «Μάχη» και μετά τον αγώνα - Μάρεϊ: «Έχασα τον σεβασμό μου γι’ αυτόν» - Τσιτσιπάς: Δεν παραβίασα κανέναν κανονισμό

Ολυμπιακός - FIFA: Στο Νο30 παγκοσμίως σε κέρδη από μεταγραφές, στο Νο14 σε δανεικούς για το 2011-2020
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης