Νέος γύρος στο επεισόδιο Κούγια-Μπέου: «Μιλάει ο Μπέος για δική μου κατάντια, εγώ έχω 50 εκατ. ευρώ περιουσία...»

Νέος γύρος στο επεισόδιο Κούγια-Μπέου: «Μιλάει ο Μπέος για δική μου κατάντια, εγώ έχω 50 εκατ. ευρώ περιουσία...»

Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε  στην τελευταία ανακοίνωση του Αχιλλέα Μπέου για το επεισόδιο που έγινε στη Σκιάθο

kougias-mpeos
Μετά την καταγγελία του Αλέξη Κούγια  πως υπήρξε θύμα επίθεσης από τον Αχιλλέα Μπέο στη Σκιάθο και την απάντηση του Δήμαρχου Βόλου, η κόντρα των δύο ανδρών συνεχίζεται.

Ειδικότερα, ο ποινικολόγος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ απάντησε εκ νέου στην τελευταία ανακοίνωση του Μπέου, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «κυκλοφορώ στα δικαστήρια όλης της χώρας και στους δρόμους χωρίς μπράβους απολαμβάνοντας την αγάπη και την εκτίμηση των συνανθρώπων μου που τρέχουν να φωτογραφηθούν μαζί μου».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κούγια: “Διάβασα την νέα ανακοίνωση του Μπέου που μιλάει για δική μου κατάντια και που υπερασπίζεται την τιμή και την υπόληψη της πρώην συζύγου του, της γυναίκας που έφερε στην ζωή το τελευταίο παιδί του, τον γιό του και θέλω να του κάνω δύο ερωτήματα:

1. Αν εγώ έχω κατάντια που έχω ένα γιό στο πρώτο έτος της Νομικής Αθηνών, έχω μία κόρη αριστούχο στο Κολέγιο Αθηνών, έχω περιουσία που ξεπερνάει τα 50.000.000€, έχω συμμετάσχει σε περισσότερες από 25000 δίκες σε 47 χρόνια δικηγορίας, έχω 28 ακίνητα κατεγραμμένα όλα στην φορολογική μου δήλωση, έχω 12 αυτοκίνητα, είμαι ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης και ιστορικότερης ομάδας της περιφέρειας της ΑΕΛ, έχω ιδιόκτητο προπονητικό κέντρο 100 στρεμμάτων με 1000τμ στεγασμένους χώρους, κυκλοφορώ στα δικαστήρια όλης της χώρας και στους δρόμους χωρίς μπράβους απολαμβάνοντας την αγάπη και την εκτίμηση των συνανθρώπων μου που τρέχουν να φωτογραφηθούν μαζί μου.

Πως θα χαρακτήριζε αυτός τον ευατόν του που έχει δικαστεί επί μήνες ολόκληρους από Τριμελή και Πενταμελή Εφετεία Κακουργημάτων για διάφορα κακουργήματα, έχει προφυλακιστεί ως ιδαίτερη επικίνδυνη προσωπικότητα επί μήνες στις φυλακές Ναυπλίου πρίν τον αποφυλακίσει ο φιλάνθρωπος ευεργέτης του Βαγγέλης Μαρινάκης που κατέβαλε 300.000€ εγγύηση, έχει μηνιαίο εισόδημα 1500€ το μήνα όπως δήλωσε ο ίδιος για να μην πληρώσει διατροφή στην πρώην γυναίκα του για τον γιό του Αχιλλέα και αυτά από τον μισθό του Δημάρχου, αφού δήλωσε ο ίδιος ότι εδώ και χρόνια είναι ανεπάγγελτος και αυτό προκύπτει από την φορολογική του δήλωση, έχει τιμωρηθεί ισοβίως να μην ασχολείται με το ποδόσφαιρο από όλα τα αθλητικά δικαστήρια, εχει διαλύσει και έχει πτωχεύσει δύο φορές τον ιστορικό Ολυμπιακό Βόλου και είναι υπάλληλος όπως ισχυρίζεται ο ίδιος των 250 ιδιοκτητών της Πύδνα Κίτρους – ΝΠΣ Βόλος.

2. Πως τολμάει να υπερασπίζεται δήθεν την τιμή και την υπόληψη της μητέρας του τελευταίου παιδιού του, όταν για να την εκδικηθεί που τον εγκατέλειψε γέμισε με αφίσες με την φωτογραφία της, γράφοντας πάνω στην αφίσα «ότι πηγαίνει με γύφτους», όλη την Παλαιά Φώκαια και την Ανάβυσσο με αφισοκολλητή το πρώην στέλεχος του Πανιωνίου και αδελφικό του φίλο Οικονομίδη, άνανδρη, χυδαία και παράνομη πράξη που δυστυχώς για αυτόν αποκάλυψαν οι κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Γνωρίζω την υπόθεση γιατί είμαι και ήμουν δικηγόρος της πρώην συζύγου του και η παράνομη πράξη διεπράχθη από αυτόν, μόλις έχασε τα δικαστήρια που παρέστη με τρείς πολύ γνωστούς δικηγόρους του Βόλου.

Όσο για το ότι και αυτός θα προσφύγει στα δικαστήρια, να του υπενθυμίσω ότι αλλά αποδεικνύτονται από τις κάμερες ασφαλείας και η ψευδής καταμήνυση και η συκοφαντική δυσφήμιση, αλλά και η εκβίαση είναι από τα αδικήματα που σε κηρύσουν έκπτωτο από την θέση του Δημάρχου.

Δυστυχώς λόγω της παθολογικής μου αγάπης με το ποδόσφαιρο αναγκάζομαι να συνυπάρχω με ανθρώπους σαν τον Μπέο και να υφίσταμαι τις συμπεριφορές του, αλλά όλα σύντομα θα τελειώσουν.”


Το χρονικό του επεισοδίου

Ο Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωσή του κατήγγειλε χθες (16/8) πως υπήρξε θύμα άνανδρης επίθεσης από τον Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος κατά τα λεγόμενα του, με τη συνοδεία δύο μπράβων τον χτύπησε στο κεφάλι στη Σκιάθο.

Επιλέον, σύμφωνα με τη δήλωση του γνωστού ποινικολόγου και μεγαλομέτοχου της ΑΕΛ, κατατέθηκε μήνυση εις βάρος του Δημάρχου Βόλου.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Βόλου, παραδέχτηκε σε ανάρτησή του στο Facebook το επεισόδιο, ισχυρίστηκε όμως ότι «δεν χρειάζομαι μπράβους για να ρίξω δύο χαστούκια στον Αλέκο» και υπονοεί ότι ο ποινικολόγος αναφέρθηκε απρεπώς στην μητέρα του μικρού του γιου.

Αναλυτικά η δήλωσή του που αναρτήθηκε στη σελίδα της ΑΕΛ:

«Πριν από λίγο στο κατάστημα Gold Fish στην Σκιάθο έπινα καφέ με οπαδό της ΑΕΛ ο οποίος είναι λιμενικός στο επάγγελμα και το όνομα του είναι Αχιλλέας ο οποίος ήταν μαζί με τον 12χρονο γιό του, όταν από πίσω άνανδρα και χωρίς να τον αντιληφθώ με κτύπησε στο κεφάλι αυτό το «γνωστό» σε όλη την ελληνική κοινωνία και στο ελληνικό ποδόσφαιρο «άτομο» που έχει δυσφημίσει οτιδήποτε με το οποίο έχει έρθει σε επαφή.

Κλείσιμο
Αναφέρομαι στον Αχιλλέα Μπέο που δυστυχώς η κοινωνία του Βόλου δεν μπορώ να αντιληφθώ με ποιο τρόπο και ποιες σκέψεις τον εξέλεξε Δήμαρχο.
Μαζί του για να μην έχω την δυνατότητα να αντιδράσω είχε δύο φουσκωτούς μπράβους οι οποίοι με ακινητοποίησαν μπροστά στα μάτια έντρομων οικογενειών που ήταν εκεί με τα παιδιά τους.
Συγχρόνως με εξύβριζε με χυδαίες εκφράσεις και με συκοφαντούσε ότι δεν είμαι δικηγόρος, αλλά είμαι ρουφιάνος της αστυνομίας.
Αμέσως μετά με εκβίασε λέγοντας μου ότι αν ξανακάνω ανακοίνωση, όπου και να βρίσκομαι θα με βρίσκει μαζί με τους μπράβους του και θα με κτυπούν.
Αμέσως μετά απομακρύνθηκε τρέχοντας τόσο αυτός, όσο και οι σύνοδοι του.
Σε λίγα λεπτά έφτασε στο σημείο ο ίδιος ο Διοικητής του Αστυνομικού τμήματος Σκιάθου κ. Γρηγόριος Ακρίβος με πέντε αστυνομικούς και δύο περιπολικά, αλλά ο Μπέος και οι δύο μπράβοι που ήταν μαζί του είχαν εξαφανιστεί.

Αμέσως ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Σκιάθου και οι αστυνομικοί μετέβησαν σε καράβι της γραμμής το οποίο επρόκειτο να αναχωρήσει από το λιμάνι, αλλά ο Μπέος δεν επιβιβάστηκε σε αυτό και παραμένει στην Σκιάθο.

Αμέσως μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου και αυτή την στιγμή υποβάλλω μήνυση για τα αδικήματα της εκβιάσεως , της συκοφαντικής δυσφημίσεως και της εξυβρίσεως.
Ευτυχώς από το άνανδρο χτύπημα από πίσω δεν υπέστη ούτε καν ένα μώλωπα.
Όλο το περιστατικό έχει καταγραφεί από τις κάμερες ασφαλείας των δύο καταστημάτων.
Εις βάρος του Αχιλλέα Μπέου έχει κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία και αναμένεται η σύλληψη του, αφού δεν έχει απομακρυνθεί από το νησί της Σκιάθου.
Εκτός της μηνύσεως αυτής θα καταθέσω καταγγελία εις βάρος του στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ για την παραδειγματική τιμωρία του.
Η πράξη του Μπέου ήταν προσχεδιασμένη και ήταν συνέχεια του προχθεσινού επεισοδίου που δημιούργησε εις βάρος μου ο υπάλληλος του Δήμου Βόλου «Ζήσης», συνοδευόμενος και πάλι από δύο μπράβους που συνόδευαν τον Μπέο σήμερα.

Και στα δύο επεισόδια και οι δύο και ο Ζήσης και ο Μπέος με απείλησαν με την εκβιαστική φράση ότι αν δεν φύγω από το νησί όπου βρίσκομαι με την οικογένειά μου θα δημιουργούν εις βάρος μου και άλλα τέτοια επεισόδια ώστε να μας εξευτελίσουν και να μας αναγκάσουν να φύγουμε, γιατί δεν μπορεί να δεχθεί ότι δεν τον φοβόμαστε και συνεχίζουμε τις διακοπές μας παρά τα επεισόδια που δημιουργεί εις βάρος μας είτε ο ίδιος είτε το περιβάλλον του.
Η Ελληνική κοινωνία, το Ελληνικό κράτος, η Ελληνική δικαιοσύνη και το Ελληνικό ποδόσφαιρο πρέπει επιτέλους να ενεργοποιηθούν και να αποβάλουν από οποιαδήποτε εκδήλωση με την οποία έρχεται σε επαφή το συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο δεν διστάζει προκειμένου να πετύχει τους σκοπούς του, να εκβιάζει και να εξευτελίζει τον οποιονδήποτε που δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα του και στέκεται εμπόδιο σε ότι κάνει με κορυφαίο αυτό που έκανε εις βάρος της πρώην συζύγου του πριν ένα χρόνο, όταν έφτιαξε αφίσες με την φωτογραφία της γράφοντας πάνω σε αυτές την φράση «ότι πηγαίνει με γύφτους» και τις κόλλησε με αφισοκολλητή τον πρώην συνεργάτη του στην διοίκηση του Πανιωνίου Οικονομίδη σε όλες τις κολώνες και τοίχους της Αναβύσσου για να την εκδικηθεί επειδή τον εγκατέλειψε.

Η δυστυχισμένη γυναίκα υπέβαλε μήνυση εις βάρος του και εις βάρος του Οικονομίδη γιατί όλα καταγράφηκαν από κάμερες.
Στο γραφείο μου έχουμε όλα τα στοιχεία για αυτή την βρωμερή υπόθεση.
Εις βάρος του Αχιλλέα Μπέου εκτός των ως άνω ενεργειών, θα προσφύγω και ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ώστε να ελεγχθεί, πως το συγκεκριμένο πρόσωπο με εισόδημα 2000€ τον μήνα, όσος είναι ο μισθός του όπως ο ίδιος ισχυρίσθηκε με μάρτυρες στο Πρωτοδικείο Αθηνών για να μην πληρώσει διατροφή στην γυναίκα του, μπορεί να είναι ιδιοκτήτης και να συντηρεί την Πύδνα Κίτρους Βόλος, η οποία δεν έχει καθόλου έσοδα, αφού έχει 50 εισιτήρια σε κάθε αγώνα, ώστε να διερευνηθεί από ποια χρήματα χρηματοδοτείται αυτή η ΠΑΕ.
Αυτονόητο είναι ότι θα συνεχίσουμε τις διακοπές μας στην πανέμορφη Σκιάθο.

Καταζητούνται από τις Αστυνομικές και Λιμενικές αρχές στην Σκιάθο οι Αχιλλέας Μπέος και οι δύο φουσκωτοί-μπράβοι για την άνανδρη επίθεση εναντίον του κ. Αλέξη Κούγια.
Έχει ενεργοποιηθεί κατόπιν εντολής της Εισαγγελίας Βόλου εις βάρος τους η αυτόφωρη διαδικασία που εκπνέει αύριο στις 12:00 τα μεσάνυκτα.


Ότι και να λέει ο Μπέος, όσα ψέμματα και να αραδιάζει, να γνωρίζει ότι οι κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τα πάντα.

Έχουν καταγράψει όσα έκανε και συγκεκριμένα έχουν καταγράψει το άνανδρο κτύπημα από πίσω, έχουν καταγράψει όσα χυδαία και συκοφαντικά έλεγε, έχουν καταγράψει τον εκβιασμό του για το τι θα παθαίνω κάθε φορά που θα κάνω ανακοινώσεις, έχουν καταγράψει από ποιους συνοδευόταν και έχουν καταγράψει πως το έσκασε, ενώ εγώ παρέμεινα στον χώρο περιμένοντας την Αστυνομία.

Όσον αφορά την κακουργηματική εκβίαση που μου έχει κάνει εδώ και έναμισυ χρόνο χρησιμοποιώντας τον Ζήση Κουσιαρή (αυτό είναι το επώνυμο του), ο οποίος κατ’ εντολή του με εκβιάζει να σταματήσω να αναδεικνύω τις συμπεριφορές του Μπέου, γιατί αλλιώς κυνδυνεύει η ζωή μου και η σωματική μου ακεραιότητα.

Σήμερα σοβαρλα πρόσωπα από τον Βόλο που επικοινώνησαν μαζί μου με ενημέρωσαν ότι αυτός και ο αδελφός του έφτιαχναν τζάκια και ότι είναι αδελφικός φίλος του Μπέου και τον έχει προσλάβει σαν δημοτικό υπάλληλο στο νεκροταφείο και σε μία δημοτική υπηρεσία στην σύραγγα που οδηγεί στην Αγριά.

Αυτή την φορά ο Μπέος έκανε το μοιραίο λάθος και για όλα αυτά θα ενημερώσω τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Πλιώτα και αυτή την φορά δεν έχει λύπηση όσο και να επικαλείται τα τέσσερα παιδιά του, αλλά και τα πέντε.».

Η απάντηση του Μπέου:

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Βόλου απάντησε στον ποινικολόγο μέσω ανάρτησης στο facebook, όπου μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι «δεν χρειάζεται μπράβους για να ρίξει δυο χαστούκια στον Αλέκο». Ειδικότερα, έγραψε:

«Συνεχίζει να προκαλεί και να αποδεικνύει πόσο γραφικός είναι ο γηραλέος Αλέκος Κούγιας, και προσπαθώντας να αποσπάσει τον οίκτο του κόσμου (λες και δεν τον έχει τόσα χρόνια με την κατάντια του) διαστρεβλώνει τα γεγονότα και κατά συνήθεια δίνει μια ψευδή εικόνά τους.
Αλίμονο σε μένα αν χρειαζόμουν μπράβους για να δώσω δυο χαστούκια στον Αλέκο! Αλίμονο…
Αν έχει στοιχειώδεις αρχές και αξίες, έστω και σε αυτή την ηλικία ας διερωτηθεί ο ίδιος και ας εξηγήσει στον κόσμο, τον οποίο εκλιπαρεί με γραφικότητες να τον λυπηθεί, γιατί συμβαίνουν αυτά. Για μένα ο αστείος Αλέκος μπορεί να γράφει και να λέει ό,τι θέλει. Ποιος τον υπολογίζει άλλωστε;
Όμως όταν αναφέρεται στην μητέρα του μικρού μου γιου και γενικότερα σε θέματα που αφορούν την οικογένειά μου, ευρύτερα, θα έχει και την ανάλογη αντιμετώπιση. Κάθε φορά που θα επιδεικνύει την άνανδρη και μικροπρεπή αυτή συμπεριφορά. Δεν είμαστε όλοι σαν τα μούτρα του, για να γελάει το Πανελλήνιο.
Σε ό,τι αφορά δε τις μηνύσεις του, βεβαίως και θα τα πούμε στο Δικαστήριο. Όπου θα κληθεί να αντιμετωπίσει και τις δικές μου. Αμοιβαία είναι αυτά… Μέχρι τότε φιλάκια…»


Δείτε την ανάρτηση Μπέου: 

mpeos



Ειδήσεις σήμερα: 

Φωτιά στα Βίλια: Τεράστιο το πύρινο μέτωπο - Μάχη με τις φλόγες δίνει η Πυροσβεστική

Νίκος Χαρδαλιάς: Αναρρώνει μετά το καρδιακό επεισόδιο - Η ανάρτηση της συζύγου του

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Φωτογραφίζεται ξανά τόπλες και διαψεύδει ότι είναι έγκυος ή ότι έκανε αυξητική στήθους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης