Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποκλεισμός Τσιτσιπά από τον Ουμπέρ - Λύγισε μετά τον τραυματισμό του

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αποκλεισμός Τσιτσιπά από τον Ουμπέρ - Λύγισε μετά τον τραυματισμό του

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τη συνέχεια του μονού των ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες  - Ο Έλληνας πρωταθλητής πλήρωσε ακριβά τον τραυματισμό του στον τελευταίο πόντο του 2ου σετ και ηττήθηκε με 2-1 (2-6, 7-6, 6-2) από τον Γάλλο

TSITSIPAS_2
Με άδοξο τρόπο αποχαιρέτισε το όνειρο του για διάκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες (στο μονό των ανδρών) ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς ηττήθηκε με 2-1 (2-6, 7-6 από τον Γάλλο Ουμπέρ, παρόλο που προηγήθηκε πολύ εύκολα με 1-0 σετ.

Η αντίδραση του Γάλλου ήρθε στο 2ο σετ, στο οποίο έγινε μεγάλη μάχη, αλλά όλα κρίθηκαν στον τελευταίο πόντο όπου το πόδι του Τσιτσιπά «κόλλησε».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cd4jnov27x0x-sf)


Ο Έλληνας πρωταθλητής έμεινε στο έδαφος και έδειχνε να πονάει, αλλά μετά από 10 λεπτά περίπου κι αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από το ιατρικό τιμ επέστρεψε. Ήταν φανερό όμως πως πονούσε και δυσκολεύονταν σε κάθε του κίνση με αποτέλεσμα να έρθει η ανατροπή κι ο αποκλεισμός.

Το ματς
Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς ήταν καταιγιστικός! Με τους δύο αθλητές να ξεκινούν με λαβ σέρβις γκέιμ, ο Τσιτσιπάς έκανε το μπρέικ στο 1-1 και παίζοντας καταπληκτικά έφτασε στο 5-1 για να κλείσει το σετ στο 6-2 μετά από 32 λεπτά.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cd4ihimsqnvt-sf)


Η συνέχεια όμως ήταν τελείως διαφορετική καθώς και ο Ουμπέρ άρχισε να πιέζει από το σερβίς με αποτέλεσμα να υπάρχει η απόλυτη ισορροπία στον αγώνα. Σχεδόν σε κανένα σημείο του σετ δεν προέκυψε υποψία για μπρέικ κι έτσι φτάσαμε στο τάι μπρέικ.

Εκεί στον πρώτο πόντο ο Στέφανος έχασε μεγάλη ευκαιρία γία μίνι μπρέικ όταν αστόχησε στο σμας και στο 3-4, ο Ουμπέρ έκανε αυτός το μπρέικ για να φτάσει σε τριπλό σετ πόιντ (3-6). Ο Στέφανος έσβησε το πρώτο (4-6) όμως στην επόμενη φάση ήρθε ο τραυματισμός του Τσιτσιπά που έφερε την απώλεια του σετ και την αγωνία στο κατακόρυφο.

Μετά από 10 λεπτά επέστρεψε ωστόσο ήταν φανερό πως δεν πατούσε καλά. Κι ο Ουμπέρ παίζοντας έξυπνα έφερε το παιχνίδι στα μέτρα του κάνοντας δύο μπρέικ και διαμορφώνοντας το 1-1 σε 1-5!

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cd4jygiwztzt-sf)


Ο Στέφανος μείωσε σε 2-5 κι ακολούθησε ένα γκέιμ θρίλερ με τον Στέφανο να έχει 4 χαμένα μπρέικ πόιντ, τον Ουμπέρ τρία χαμένα ματς πόιντ, αλλά στο τέταρτο με άσο έκλεισε το ματς και πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης