Stoiximan Basket League: Οι παίκτες της ΑΕΚ θέλουν να μποϊκοτάρουν τους αγώνες για τις θέσεις 3-4
Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να κάνουν μποϊκοτάζ στους μικρούς τελικούς της Basket League λόγω οφειλών
Ο κόμπος έχει φτάσει στο... χτένι για τους παίκτες της ΑΕΚ. Οι παίκτες της Βασίλισσας έχουν αποφασίσει όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή, να μποϊκοτάρουν τους μικρούς τελικούς της Basket League λόγω οφειλών από τη διοίκηση της ομάδας.
Όλα αυτά λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό από τους τελικούς μετά το break του Παναθηναϊκού στο Game 4 στο ΟΑΚΑ.
Τα ban της ΑΕΚ έχουν αυξηθεί στα 8. Στις 10 Μάη είχε φτάσει τα 7 και πλέον ανέβηκε στα 8, κάτι που κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη θέσης της ενόψει και του καλοκαιρινού μεταγραφικού σχεδιασμού! Πρέπει να καταβληθούν άμεσα οι οφειλές και οι οποίες αφορούν προηγούμενους διακανονισμούς, ανάμεσά τους οι Μαλίκ Χέρστον και Λούκα Μπάνκι.
Η διοίκηση αύριο έχει ραντεβού μαζί τους για να προσπαθήσει να τους μεταπείσει για αλλαγή της απόφασης τους.
Οι μεγαλύτερες αλλαγές στην ιστορία σπάνια ανακοινώνουν την άφιξή τους. Δεν ξεκινούν με μια ανακάλυψη ούτε με μια εφεύρεση. Ξεκινούν τη στιγμή που μια ιδέα, τόσο βαθιά ριζωμένη που μοιάζει αυτονόητη, παύει ξαφνικά να ισχύει. Μία από αυτές τις ιδέες ήταν ότι υπάρχει ένας σωστός τρόπος να τρώμε.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους