Η Ίντερ βάζει πωλητήριο στον Πέρισιτς παρά το «όχι» του Κόντε

Η Ίντερ βάζει πωλητήριο στον Πέρισιτς παρά το «όχι» του Κόντε

Μία αγωνιστική πριν και την τυπική της ανάδειξη ως πρωταθλήτριας, η Ίντερ ταλανίζεται από σοβαρότατα εσωτερικά προβλήματα

Perisic
Η κατάσταση στο εσωτερικό των νερατζούρι μόνο ως ιδανική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και σίγουρα η ατμόσφαιρα δεν θυμίζει σε τίποτα μία ομάδα που πανηγυρίζει τον πρώτο της τίτλο μετά από 11 χρόνια.

Το «όχι» παικτών και προπονητών στην πρόταση της διοίκησης για να χαρίσουν δύο μισθούς προκειμένου να καλυφθεί ένα μέρος της ζημιάς που υπέστη η ομάδα λόγω της πανδημίας, έφερε τις πρώτες σημαντικές αναταράξεις, αλλά το θέμα δεν έχει κλείσει.

Κι από τη στιγμή που η ανάγκη εξοικονόμησης χρημάτων είναι απαραίτητη, οι διοκούντες της ιταλικής ομάδας ετοιμάζονται να... ξεπουλήσουν κάποια από τα ασημικά του συλλόγου με τον Ιβάν Πέρισιτς να εμφανίζεται πρώτος στη λίστα των παικτών υπό αποχώρηση.

Ο Κροάτης μεσοεπιθετικός, επέστρεψε φέτος από το δανεισμό του στη Μπάγερν και «έγραψε» 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τον Αντόνιο Κόντε να ζητά την παραμονή του στην ομάδα.

Το συμβόλαιο του όμως ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022 κι η διοίκηση θέλει να τον πουλήσει άμεσα προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα, ειδάλλως από τον επόμενο Ιαουνάριο θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει.

Ο Κόντε όμως επιμένει για την παραμονή του και η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον.

Ειδήσεις σήμερα 

Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Θέλω πάθος και δύναμη για το νταμπλ»

Δείτε το νέο αυτοκίνητο του Ronaldo!

«Πακέτο» για πρωτάθλημα και Κύπελλο με 70 εκατ. ευρώ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης