Ο Μπενζεμά ανακοίνωσε την επιστροφή του στην εθνική Γαλλίας

Ο Μπενζεμά ανακοίνωσε την επιστροφή του στην εθνική Γαλλίας

Ο Καρίμ Μπενζεμά, μέσω του λογαριασμού του στο Twitter ανακοίνωσε την επιστροφή του στην εθνική Γαλλίας, για το επερχόμενο EURO το προσεχές καλοκαίρι

karim22
Πριν από λίγες ημέρες ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, είχε μιλήσει για την ενδεχόμενη επιστροφή του Γάλλου στράικερ στους «Τρικολόρ» λέγοντας πως: «Δεν είμαι ο Άγιος Βασίλης, δεν είμαι εδώ για να ανακοινώσω εκπλήξεις».

Οπως όλα δείχνουν όμως, αυτή η έκπληξη αναμένεται να γίνεται πραγματικότητα καθώς, ο Μπενζεμά ενημέρωσε το βιογραφικό του στο Twitter και πρόσθεσε δίπλα από την Ρεάλ Μαδρίτης ότι αγωνίζεται και με την εθνική Γαλλίας, κάτι που μέχρι πρότινος δεν υπήρχε στο προφίλ του.

Το απόγευμα μάλιστα της Τρίτης (18/05) ο Ντεσάμπ αναμένεται να ανακοινώσει τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για το Euro και το όνομα του Μπενζεμά, όπως όλα δείχνουν, θα βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα.

Θυμίζουμε ότι ο Καρίμ Μπενζεμά είχε παραγκωνιστεί από την εθνική ομάδα της Γαλλίας, από τότε που ενεπλάκη στο σκάνδαλο με την υπόθεση του Ματιέ Βαλμπουενά. Με τα χρώματα της Γαλλίας, το βαρύ πυροβολικό των Μαδριλένων είχε 27 γκολ σε 81 εμφανίσεις από το 2007 μέχρι το 2015, ενώ και με τους «μερένγκες» διανύει μία ακόμη σπουδαία σεζόν με 29 γκολ και 8 ασίστ σε 45 εμφανίσεις.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα 

Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Θέλω πάθος και δύναμη για το νταμπλ»

Δείτε το νέο αυτοκίνητο του Ronaldo!

«Πακέτο» για πρωτάθλημα και Κύπελλο με 70 εκατ. ευρώ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης