Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο πρώτος Έλληνας MVP του NBA All Star Game!

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο πρώτος Έλληνας MVP του NBA All Star Game!

Με 13/13 δίποντα, 3/3 τρίποντα και 35 πόντους συνολικά, ο δις MVP της κανονικής περιόδου του NBA «πάτησε» άλλη μία... απάτητη κορυφή, όντας πλέον όχι μόνο ο πρώτος Έλληνας, αλλά και ο πρώτος Ευρωπαίος που κατακτά το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη του All Star Game - Δείτε τα βίντεο από την σπουδαία του εμφάνιση

nba_alla_star_game_mvp
Τη δική του, ξεχωριστή ιστορία συνεχίζει να γράφει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στο NBA. Έπειτα από τις δύο διαδοχικές κατακτήσεις του βραβείου του MVP (πολυτιμότερου παίκτη) της κανονικής περιόδου του κορυφαίου πρωταθλήματος στον κόσμο, ο «Greek Freak» πάτησε άλλη μία... απάτητη, μέχρι χθες, κορυφή. 

Giannis WINS The 2021 #NBAAllStar Game Kobe Bryant MVP Award! #KiaAllStarMVP


Έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος που αναδεικνύεται σε πολυτιμότερο παίκτη του All Star Game και, φυσικά, ο πρώτος Έλληνας που πετυχαίνει κάτι τέτοιο. Και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, καθώς είχε 35 πόντους με 13/13 δίποντα και 3/3 τρίποντα (τα δύο εξ αυτών με... ταμπλό), οδηγώντας την ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς στη νίκη επί της ομάδας του Κέβιν Ντουράντ με 170-150.



Κλείσιμο


Μάλιστα, ο Έλληνας διεθνής, με την εμφάνισή του, έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία με 100% ευστοχία σε περισσότερες από δέκα προσπάθειες σε All Star Game και διεύρυνε το ρεκόρ του ως ο παίκτης με τον μεγαλύτερο μέσο όρο πόντων στην ιστορία των All Star Game.

Η ομάδα του Λεμπρόν Τζέιμς επικράτησε σε τρία από τα τέσσερα δωδεκάλεπτα και δώρισε 1.250.000 δολάρια στο ίδρυμα Thurgood Marshall Scholarship Fund, ενώ η Team Durant κέρδισε 500.000 για το United Negro Scholarship.

Giannis Antetokounmpo Doesn't Miss A Shot In The 2021 NBA All-Star Game


giannis_mvp



Ειδήσεις σήμερα: 


Παραιτήθηκε ο δήμαρχος του χωριού Κορλεόνε που εμβολιάστηκε πριν έρθει η σειρά του

Νέα Σμύρνη: Ο ξυλοδαρμός του πολίτη και οι αστυνομικοί που ξεπέρασαν τα όρια - Δείτε τα βίντεο

Χαραμάδα εκτόνωσης για Κουφοντίνα εν αναμονή των αποφάσεων για τη μεταγωγή του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης