Ο Ζανιόλο «έκλεψε μέσα από τα χέρια» του Νεϊμάρ την Ιταλίδα σεξοβόμβα Κιάρα Νάστι

Ο Ζανιόλο «έκλεψε μέσα από τα χέρια» του Νεϊμάρ την Ιταλίδα σεξοβόμβα Κιάρα Νάστι

Παρά την έντονη πολιορκία του Νεϊμάρ, την καρδιά του 23χρονου καυτού μοντέλου από την Νάπολι, φαίνεται πως κέρδισε ο Νικολό Ζανιόλο

zaniolo-neymar343
Σάλος έχει προκληθεί στα ιταλικά ταμπλόιντς, σχετικά με ένα νέο ποδοσφαιρικό ερωτικό τρίγωνο με πρωταγωνίστρια την σεξοβόμβα, Κιάρα Νάστι. Συγκεκριμένα, το τελεταίο διάστημα υπήρχε μια έντονη φημολογία πως ο Βραζιλιάνος βιρτουόζος, Νεϊμάρ πολιορκεί έντονα το 23χρονο μοντέλο και blogger.

Σε αυτή την κατεύθυνση, ο Αλφόνσο Σινιόρι, αρχισυντάκτης του γνωστού σκανδαλοθηρικού περιοδικού «Chi» δήλωσε πως «δεν υπάρχει φωτογραφία της Νάστι στην οποία δεν έχει κάνει like o Νεϊμάρ. Κάνει τα πάντα για να τη γνωρίσει, αλλά για την ώρα αυτή δεν έχει ενδώσει».



nasti22
Ωστόσο η φλοβερή Ναπολιτάνα φαίνεται πως δεν ενέδωσε στο έντονο φλερτ του άσου της Παρί, καθώς προτίμησε την αγκαλιά του ποδοσφαιριστή της Ρόμα, Νικολό Ζανιόλο.

Κλείσιμο
Ο «άτακτος» Ζανιόλο μετά τη λήξη του αρραβώνα του με την Σάρα Σκαπέροτα (με το που του ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της), και την εφήμερη σχέση του με τη Ρουμάνα καλλονή Μανταλίνα Γκενέα, φαίνεται πως έχει βρει νέο έρωτα στο πρόσωπο της Κιάρα.

Μάλιστα, η καυτή influencer που διαθέτει 1,7 ακολούθους στα σόσιαλ μίντια, δημοσίευσε σε ιστορία στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία τους, καθώς και ένα στιγμιότυπο από το νέο κοινό τους τατουάζ, επισημοποιώντας έτσι τον δεσμό τους και λέγοντας πως είναι «πολύ ευτυχισμένη».

zaniolo-chiara-nasti
nastiiiii

nasti_zaniolo

Ειδήσεις σήμερα:

Ελπίδες για Ολιβέιρα στην ΑΕΚ

Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Δουβίκας

Τον Μάρτιο το «πράσινο φως» για το νέο Champions League
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης