Αγιά Σοφιά: Εγκρίθηκε κονδύλι για το εσωτερικό του γηπέδου

Αγιά Σοφιά: Εγκρίθηκε κονδύλι για το εσωτερικό του γηπέδου

Με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, εγκρίθηκε το ποσό των 14 εκατ. ευρώ με το οποίο θα ολοκληρωθούν τα εσωτερικά έργα στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ

aek_agia_sophia
Ακόμα ένα βήμα έλαβε χώρα για την ολοκλήρωση της κατασκευής της Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena καθώς εγκρίθηκε το κονδύλι από την Περιφέρεια Αττικής για τα εσωτερικά έργα του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Πρόκειται για ένα ποσό ύψους 14 εκατ. ευρώ το οποίο απέμενε από τη συνολική χρηματοδότηση των 20 εκατ. ευρώ λόγω των μειοδοτικών διαγωνισμών σε άλλα έργα.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι και η έγκριση του ποσού που απαιτείται προκειμένου να προχωρήσουν και τα περιφερειακά - υποστηρικτικά έργα του γηπέδου, κάτι για το οποίο έχει μεριμνήσει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας.

Η απόφαση της Περιφέρειας Αττικής:

Την Έγκριση σύναψης και όρων του σχεδίου της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Ερασιτεχνικού Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία «Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως» για την υλοποίηση της προμήθειας με τίτλο: «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ» συνολικού προϋπολογισμού 14.221.205.86€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.), η οποία αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της παρούσας εισήγησης.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά, όπως αναρτήθηκαν στη Διαύγεια, τα έργα που θα προχωρήσουν στο εσωτερικό της Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena έπειτα από την έγκριση του ποσού από την Περιφέρεια Αττικής.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ελπίδες για Ολιβέιρα στην ΑΕΚ

Πλησιάζει στον ΠΑΟΚ ο Δουβίκας

Τον Μάρτιο το «πράσινο φως» για το νέο Champions League
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης